Čierny výtok 7 týždňov po pôrode a nafúknuté podbruško

helena220
31. dec 2014

Ahojte maminky. Som 7 týždnov po spontánnom pôrode, posledné ľ týždne už vôbec nekrvácam ale teraz zo mňa ide čierny hustý výtok. Bruško sa mi stiahlo takmer hned po porode ale posledné dni mam brucho ako balvan, resp. podbruško. nema s tým niektorá z vás skusenosti čo to može byť? môže isť ešte o výtok v šestonedelí aj ked som ľ týždne bola už ,,čistá?a neviem si vysvetliť ani to brucho. je to druhe dieťatko.vdaka

trgypadl
31. dec 2014

@helena220 uz si bola na kontrole u lekara po sesto?

aristka
31. dec 2014

určite by som s návštevou lekára neotáľala ....

babulka82
31. dec 2014

@helena220 určite hned k lekarovy ☹

helena220
autor
31. dec 2014

este nie.planovala som tesne po novom roku. volala som jej minule nemala som vobec ziadne problemy a ona ze ked nie su tazkosti staci po á tyzdnoch, no len dnes ako som pisala ten vytok tak urcite zbehnem hned po novom roku.naozaj ntusite z coho to moze byt?

kasiu
31. dec 2014

ja by som možno aspoň na pohotovosť zavolala, keďže zajtra je voľno.

tinushka13
31. dec 2014

ja osobne by som to asi neriešila tu na MK ale sadla by som do auta a cupitala na pohotovosť.. či je Silvester či Vianoce.. zdravie na 1. mieste. 😉

lvka
31. dec 2014

@helena220 no ja ta nechcem strasit ale pohotovost...cierny vytok moze byt krv, a nafuknute podbrusko tiez pri takomto vytoku neznie dobre... Radsej ist 10x zbytocne ako raz neskoro..

janinah
31. dec 2014

švihaj na pohotovosť

iwesska
1. jan 2015

Ten cierny vytok vyzera na staru krv, mozu to byt aj pozostatky z porodu, ale to nafuknute podbrusko veru v kombinacii s takym vytokom nevyzera ok.

jiji12
13. feb 2015

ahojta mam taki problem mam černe vitoki porat te mi čo to a ma tve teti a trva ju mi te vitoky tva tni

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre