Choroba počas pôrodu

28. feb 2024

Ahojte, rodili ste choré? (Teplota, bolesť hrdla, kašeľ..)
Dali vám potom dieťatko? A nakazilo sa od vás? Ďakujem

alenah31
28. feb 2024

áno dali, normálne som tretí deň už aj kojila - nie neochorela odo mňa. Akurát jednu noc - hneď po pôrode nespala v nemocnici pri mne - mala som teplotu skoro 40 a silné bolesti hlavy. Ja som už chorá rodila - predčasne, neplánovane.

muchacici
28. feb 2024

@alenah31 Och 😲 klobúk dolu, že si porodila v takom stave... tebe autorka držím palce ❤️

alenah31
28. feb 2024

@muchacici tak nemala som na výber🙂 prekrížiť nohy a vydržať by mi asi moc nepomohlo🙂🙂 Ale nie - teraz sa nad tým len pousmejem, ale vtedy mi to jedno nebolo. Ale lekári boli perfektní, empatickí, sestrička úžasná. Zvládli to iné - zvládla som aj ja. Asi aj z tohto dôvodu niekto tam hore rozhodol, že rodiť deti bude žena a nie muž😀

muchacici
28. feb 2024

@alenah31 😃 No to ti verím, že to musel byť "zážitok". Máš pravdu, že z hora to bol dobrý výber, že rodia ženy 😃 my dokážeme dať zo seba maximum aj za tých najhorších okolností, pokiaľ ide o naše deti 😊

vkatush
28. feb 2024

Ja som rodila, keď bol vrchol tej chrípko-virózy, kvôli ktorej aj návštevy zakázali v nemocniciach.
Keď som prišla rodiť, sestrička celá šťastná, že aspoň jedna mamička je zdravá. Tam všetky kašľali ako tuberak, choré, usmrkané,.. ja som si sama od seba dala rúško (aj keď dýchať v tom s kontrakciami bol masaker), na vzdycharni čo najďalej od všetkých a šla som potom na nadštandardnú izbu sama s malým.

Všetky dostali normálne deti k sebe a deti boli zdravé,.išli skoro domov (ironicky, narozdiel od nás, kvôli silnej žltačke 😂)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre