Ahojte, viete mi prosim poradit? Čoskoro budem rodit a ochorela som. Hrdlo,nádcha... v takomto pocasi klasika. Bojim sa,ze sa do porodu nestihnem vyliecit,lebo mna vzdy choroba hroooooozne dlho drzi :-/ Neviete, co v pripade, ze zacnem takato chora rodit? Mam na mysli potom starostlivost o babatko, bojim sa,aby som maleho nenakazila... myslíte ze by to vyriesilo ustne rusko, ktore by som pri kontakte s nim nosila? Kurnik sopa, myslela som,ze uz bude vsetko len dobre a teraz toto...
@pauli_cka Ak si chora a zacnes rodit tak to proste odrodis. Z toho si tazku hlavu nerob. Ak budes chora a budu ti nosit babo bud ta daju na izolacku alebo budes mat max rusku. Vooobec sa nestresuj. Dievcata rodia aj s horsimi chorobami ako soplik a kasel. Nic nerias ak nemas horucku. Normalne odpocivaj a kuriruj sa.
Ďakujem vám 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
To sa treba potom iba s doktorom poradit, co ano co nie ale myslim si, ze nebudes ani prva ani posledna co porodila chora, mohla si ochoriet aj dva dni po porode vies ako, o dieta sa treba starat aj tak