Chcem už konečne porodiť

lenuska9999
7. júl 2022

Prosím skúsené baby o rady. Som v 39tt , bolesti v podbrušku a krížoch mam už vyše týždňa no nikam sa to neposuva. Rada by som to už mať za sebou. No mam pocit, že nič nepomáha. Kúpem sa v teplej vani, sexujem s mužom, chodím na prechádzky, po schodoch, robím domáce práce.. čiže pohyb mi nechýba, pijem ostruzinu malinovu, lanové semiačka a stále nič. Nechcem prenášať 😥

karhu
7. júl 2022

vypit 2l alchemilky

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zina234
7. júl 2022

@lenuska9999 dieťatko ešte nemusí byť pripravené, dopraj mu jeho čas. A aj ty si ešte uži odpočinku, kým sa dá

bajka16
7. júl 2022

Toto, všetko možné a ešte kúsok viac, robila moja kamoška a nakoniec ešte aj prenášala. Ja som nerobila nič a porodila som na termín presne. 🤷🏻‍♀️ Niesi z toho moc vykolajena? Potrebuješ kľud.
Malá rada - ak máš ešte poradňu pred termínom, pýtaj si Hamiltona. 👍

bajka16
7. júl 2022

A ešte ti dopisem, že tá moja kamoška, bola v takom strese, že ani po vyvolávačkách sa jej nechcel spustiť pôrod a musela ísť cisárskym. Takže naozaj, ukľudní sa a šetri si energiu na pôrod.

romikk22
7. júl 2022

No moja skúsenosť... v 40tt. Ráno sme s mužom išlo na "to" a do pol hodiny sme utekali do nemocnice :D 😀... začala som mať kontrakcie ale porodila som na ďalší deň ..ale pomohlo to. Inak mi hrozila vyvolávacka.. ale píšeš ze už ste sex skúšali tak neviem ...držím palce 🙂

cimage
7. júl 2022

Ked dieta nie je pripravene, tak ti nic nepomoze. Nechaj to na neho. Ja som si myslela, ze 3tie porodim skor, poslickovia boli uz posledny mesiac a posledny tyzden ustali🤷🏻‍♀️. Kvoli krcku som sa mala setrit od 30tt a mala sa narodila presne v den terminu. Ale rano som mala tusaka, povedala jej, ze nech uz kludne pride, ze to dame. Isli sme s detmi na prechadzku a ked sme sa vratili, tak odisla zatka a hned aj voda a mala sa narodila do 5hod. Treba byt v klude, ked si napata, tak sa ani krcok neuvolni, to iste plati aj pri porode. Ked budes v klude, tak porod bude pekne postupovat, svaly sa uvolnia a porod sa skrati. Mam to odskusane, drzim palce

linda117
7. júl 2022

Ahoj viem ako sa citis ale naozaj babo sa ohlasi ked bude pripravene. Tolko si uz vydrzala tak chvilu este vydrzis, o chvilku mas babo pri sebe 🙂 Urobte si s muzom pekny večer, pozrite si v klude daky film, popritom sa mozes pohupovat na fitlopte a krutit panvou.. mne fitlopta velmi pomohla. Ani nie tak vyvolat porod, skor sa ukludnit, uvolnit.. drzim palce

pauli_s
7. júl 2022

A ja chcem byt už konečne tehotná.

jaskolka
7. júl 2022

Keď telo nespustí hormón, potrebný na začiatok pôrodu, tak aj keby si na hlave tancovala, tak.nic sa neudeje. Ono to ani nezávisí od dieťaťa samého to spúšťa tvoje telo, akonahle je plod úplne pripravený.
Si v 39 týždni, vydrž to už tých pár dní. A co budeš alebo nebudeš prenášať, torz nijako neovplyvnis. Zbytočne sa nervujes a stresom si ešte viac môžeš uškodiť.

beata_k
7. júl 2022

@lenuska9999 Nechaj tak. Iba sa unavujes, setri sily na porod 😉

mirka438
7. júl 2022

Ja nikdy nezabudnem ako som po termine spekulovala, ze ako uz syna dostat von a reku idem skusit schody...zeny, ja som sa vecer modlila, aby som nezacala rodit 😀😀 ja som mala taku svalovicu ako nikdy..ani do porodnice by som nedosla 😀

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
54tinka54
7. júl 2022

@lenuska9999 tiež som skúšala všetko možné a bez výsledku, malý sa narodil 5 dní po termíne. Mala som ísť ráno do nemocnice na hospitalizáciu, dali sme večer s mužom posledný sex, ja už pobalená zmierená s tým že nič nezabralo a ráno idem na vyvolávanie a v noci som dostala kontrakcie 😂 takze ráno som nešla na vyvolávanie ale rodiť 🙂
Bábätko si samo povie kedy je jeho čas.

lubina
7. júl 2022

@lenuska9999 mimino pride ked bude jeho cas. Ja som tiez skusala vsetko mozne, od toniku, cez pobyb, kupel a nic, nakoniec som prenasala 11 dni. Dietatko este nie je pripravene, proste pride ked bude mat svoj cas.

cimage
7. júl 2022

Este mozes skusit bylinkovu naparku na uvolnenie porodnych ciest, neviem ci to pomoze, ale aspon je to prijemne, vonave a uz ich robia aj v niektorych porodniciach.

lenuska9999
autor
7. júl 2022

Ďakujem baby za rady. Nechcem prenášať, lebo ma ani nenechajú. V takom prípade sekcia kvôli veľkosti bábätka vzhľadom na to, že mám jazvu po sekcii nie až takú starú. Čiže do termínu mam ešte šancu na prirodzený porod, preto som to chcela nejako urýchliť. Ale asi mate pravdu, mala by som to prestať riešiť. Bude ako ma byť.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre