Chcem rodiť v inom okrese. Čo musím vybaviť?

gerda125
3. nov 2011

Som z LM a chcela by som rodiť v RK.Čo všetko musím vybaviť, aby som rodila v RK?poraďíte mi prosím?
Treba to nejako ohlásiť do pôrodnice, alebo stačí keď tam prídem v ten deň. keď ma to chytí?

jendralka
3. nov 2011

ja som tiez rodila v porodnici inom okrese, tak som si tam zavolala a dohodla stretko s primarom, a bola som sa tam aj osobne pozriet 🙂

marhulka13
13. nov 2011

ja som mala rodit v galante, som aj z toho okresu a napokon som rodila nechtiac v Nitre, lebo som sa sem po svadbe prestahovala, no trvaly pobyt tam nema. V Nr ma videli po prvykrat, lebo ani ja som netusila, ze tu budem rodit. Vsetko bolo uplne super aj tak 🙂

anicka1981
13. nov 2011

nic nemusis vybavovat,,, ja som mala rodit v presovskej, ale bola som znechutena pristopom lekarov, tak,ked ma chyili poslickovia -( co smo vtedy nevedela), jednoducho som si nevedela predstavit rodit tam,,,, mala som celkom dobre odpoorucania na kosice- saca, nasla som tel cislo, zavolali sme, a isli sme, v pohode ma zobrali. ctg pasy, vysetrili ma, a povedali, ze to je falosny polach,,, o 3 dni som tam bola zase a uz na ostro, nepotrebovala som nic -iba tehotensky preukaz - knizku,,, a je to, mozes si vybrat akukolvek porodnicu,,,,, je na tebe ako daleko, chces dochadzat,,,,, ja soom neolutovala, mali sme nadherny porod, rada spominam 😉 drzim palce

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre