Ahojte, nesúďte ma áno pokazila som to ale už keď som dala život chcem tomu malému dopriat aj krásny život ktorý by som mu bohužiaľ ja nemohla dať. Som vo veľmi ťažkej situácii, tento krok je to najťažšie čo v živote urobím ale bude to najlepšie čo môžem urobiť. Chcem anonymný pôrod a dať dieta na adopciu, viem že taký ľudia musia podstúpiť veľa vecí takže viem že nepôjde do zlej rodiny a že to budu ľudia ktorý mu dajú do života všetko a viac ako ja. Len sa chcem spýtať kedy to mám začať riešiť že chcem anonymný pôrod ? Už teraz alebo až pri pôrode ?
Ďakujem
Robis tu najkrajsiu vec, dat zivot je super a myslim, ze to staci riesit tesne pred porodom. Normalne to oznamit na porodnici. Ked som bola v porodnici na rizikovej ambulancii, tak tam nejaka pani takto rodila a o dva dni uz si pre babatko isla docasna pestunka. Krasne dievcatko, keby mozem, tak tam podpisem papiere aj krvou a hned to male beriem k tomu mojmu, co bol este par dni v bruchu. Nikto Ta nebude sudit, nemaju za co. Na druhej strane je naozaj kopec ludi, co cakaju kym zazvoni telefon. A maju za sebou celu pripravu, bola u nich socialka na kontrolu podmienok a vsetko mozne. Keby nie su take zeny ako Ty, tak tie dalsie zostanu nestastne. Takto niekomu splnis sen
Robíš dobrú vec a som vďačná, že si sa nerozhodla pre inturupciu, ale pre šancu žiť pre to dieťatko. Poznám páry, ktoré majú adoptované dieťatko a sú veľmi vďační tým biologickým rodičom. 🙂 Držím prsty, aby si to všetko aj ty zvládla a drž sa 💪
mas moj obdiv vynosit dieta a "posunut" ho dalej, robila som profirodica a biologickych rodicov som nikdy neodsudzovala ale vazila si ich za toto rozhodnutie. pokial viem staci ti prist k porodu a tam nahlasit ze anonymny porod drzim palceky
Žena môže požiadať o anonymný pôrod svojho gynekológa už počas tehotenstva, alebo najneskôr v deň pôrodu písomnou žiadosťou.
Porodiť dieťatko anonymne je možné v každej nemocnici na Slovenku, ak žena takéto rozhodnutie nahlási vopred.
https://sancaoz.sk/utajeny-porod
https://najmama.aktuality.sk/clanok/gj8scc9/uta...
Si úžasná, máš môj obdiv ❤️
Ahoj, si statočná žena, že dáš dieťaťku šancu sa narodiť. Život prináša rôzne ťažké situácie ale s pomocou druhých dokážeme zvládať aj náročné situácie.Neboj sa všetko sa zvládne.My s manželom čakáme na bábätko 8 rokov,sme zaradení ako čakatelia na adopciu.Ak by si sa chcela porozprávať o čomkokoľvek alebo poradiť môžeš mi napísať...
Ahoj, drzim ti palce, aby si to zvladla. Predpokladam, ze vybavovat dopredu nemusis nic, pretoze na prijme do porodnice vypisujes papiere, kde uvadzas, ci pojde o anonymny porod.
@autorka... Tolko otazok by som na Vás mala,....ale tak sukromnejšie... V prvom rade vám dakujem, ze ste sa odvážili pre tu tazsiu cestu a to dat dieťatku život <3 trvá toto vaše rozhodnutie?
Zienky kazda jedna ju tu obdivujeme ale mne to prire strašne nešťastne :/ proste viem že adoptívnym rodičom sa splní sen o vytuzenom dieťatku ale porodiť si lásku svojho života a potom mysliet na to kde je čo je a ako sa ma ako rastie sú podľa mna celoživotné muky .Ok samozrejme lepšie ako potrat ale ak si maminka v zlej finančnej situácii a robis to len preto nápis pomôžeme ti ❤️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Nahodou, ja to krasne rozhodnutie nezist z kratsej cesty a "nezbavit" sa dietata ale ten zivot mu dat, ked Tebe zivotna situacia neponuka moznost ho vychovavat.... A na tie adoptovane deticky sa caka roky - a to najma pary, pre ktore bude maly znamenat cely svet.
O tzv utajeny porod mozes poziadat uz pocas tehotenstva, pozri na internete viac info, prip sa pytaj Tvojho gynekologa a uz Ta bude navigovat.
Drz sa.