Ahojte zienky. Mam otazocku, termin porodu mam vypocitany na 8.1. a kedze vtedy zvyknu byvat riadne zimy rozmyslam nad kupou overalu pre babo aby v nom islo domov len neviem ci je to potrebne alebo ci je lepsie kabatik a dupacky. Deku do vajicka uz mam zaobstaranu a mam doma aj tensi fusak do vajicka po prvom syncekovi len mne to pride dost tenke. V com isli vase ratolesti narodene v podobnom termine domov? Dakujem za kazdu radu 🙂
Ja mam termin zac.februara a planujem dat drobatko do overalu,bud hrubeho flisoveho alebo klasickeho vetrovkoveho, plus urcite vajkovy fusak a navrch deku.. Aspon kym sadneme do auta 😉 vzdy mozes nejaku vrstvu vyzliect, ak mu bude teplejsie 😉
Dcerka je 2.1. .. bodyno, dupacky, ciapka a overal.
Zienky dakujem velmi pekne za rady. Tiez sa mi zda ten flisovy overal naj riesenie a este aj ta decka 🙂
no moj treti sa narodil 7.1. a...fusak do vajicka, na sebe mal asi body, dupacky, pyzamko (overal) a vrchny hruby overal na 0-3mes. co som pouzivala aj do kocika a celu zimu.
uvidíš aké bude počasie, no fusak to bude chcieť isto. predpokladám, že budete malinké niesť vo vajíčku takže overal a fusak budú úplne postačovať. možno by stačila do auta aj deka hrubšia
kľudne by som dala aj ten overal, nech ma poriadne zakryté kríže a všetko, tým nič nepokazíš 🙂
My mame termin 10.1.a dnes som kupila pekne overal, podla mna ho vyuzijeme urcite;)
moj isiel v januari domov a bol v deke do autosedacky.a boli minusove teploty.ved ta deka je dost tepla.hrubu ciapku,body pancuchy tenky overal.a este bol tensou dekou prikryty.
ja som rodila v polke januara. zima ako v ruskom filme 🙂 maly mal na sebe normalne dupacky, taky teplejsi celotelovy overalik a este na tom bundicku. bol zabaleny v deke a vo vajicku . podla mna bude uplne stacit ked ho normalne oblecies das mu ten tensi fusak a teplu deku. ved pojdete autom nie?
Dakujem zienky za rady. Pokukam tie overaliky a uvidime.
O jednu vrstvu viac by malo mat dieta ktore sa hybe,chodi a nie babo co ma par dni. Pre mna ked prisiel muz,kym sme caali na spravu,auto tak vychladlo ze dat na dieta iba deku by isto nestacilo. Navyse strasne fukalo, deku by sme hladali asi vsade.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@nika898 ja som rodila teraz v aprili,akurat ked sa vratil ten sneh a vietor. Samozrejme ze som mala overal, deku prebabatka do autosedacky a navrh este jednu. pod overalom mala len tenke dupacky a body. A veruze spotena nebola. Radsej viac, lebo deti nemaju este termoregulaciu.