Časté špinenie po pôrode

feb13
25. júl 2012

Som 9 týždňov po pôrode, krvácala som necelé 4 týždne a odvtedy mám 1-2x do týždňa ružovočervený výtok, aj troška také kŕče k tomu mám v podbruší. Zvyčajne to trvá len pár hodín, ale znovu a znovu sa tá krv objaví. Na kontrole som bola hneď po šestonedelí a lekár na to nepovedal nič, iba že počas dojčenia také nepravidelné špinenie môže byť. Ale sa mi nezdá, že až tak často... či áno? Dokedy to bude trvať? Po pôrode som bola čistená, takže vnútri by nič už nemalo byť aj na sone je to v poriadku. Ale pri prvom dieťati som špinila len raz. Má s tým niekto skúsenosť?

ankiki
26. júl 2012

Ja som mala podobnú skúsenosť po pôrode pri dojčení, lekárka mi preto odporučila injekciu na urýchlenie čistenia. Mala som takisto popritom aj pobolievanie v tých oblastiach. Do 2 týždňov sa to upravilo 🙂

feb13
autor
26. júl 2012

@ankiki A to si bola kolko po porode?

ankiki
26. júl 2012

@feb13 Po 6 týždňoch. Lekárka mi pichla a spomenula, že keby to ešte dosť pretrvávalo, nech prídem na injekciu znova, ale mne už netrebalo. Ešte si spomínam, že ma upozorňovala, že po tej injekcii môžem mať silnejšie bolesti, ale nemala som 🙂

feb13
autor
26. júl 2012

@ankiki Lebo ja som mala maternicu dobre zavinovanu a aj cistena som bola takze po tejto stranke by to malo byt OK. Uvidim teraz pojdeme prec na 2 tyzdne a ked to bude pretrvavat aj po dovolenke tak asi tam pojdem nech sa na to pozrie este raz. 😒

feb13
autor
19. aug 2012

No tak po 10 tyzdnoch to prestalo tak asi je to OK.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre