Ahojte, zaujímali by ma vaše skúsenosti s tebotenstvami po sekcií. Aký bol časový odstup a či ste po sekcií mali prirodzený pôrod alebo znova sekciu.
Ďakujem🙂
v NZ ak prides na druhy porod a prvy bol cisarsky a rovno neporodis na chodbe, tak ides viac ako pravdepodobne na cisarsky.
Ja som mala 2 cisarske po 3 rokoch (2roky a 11 mesiacov rozdiel). Po druhom cisarskom som musela podpisat papiere ze nebudem mat do 2 rokov dalsi cisarsky. Tretie dieta uz neplanujeme, cize dufam ze tolko u nas...
@adri12 mne dr povedal pockat minimalne rok, idealne dva. V tt co viem zo skusenosti inych, je mozne rodit po prvej sekcii prirodzene
@tosomja ak sa mozem opytat, vsetko bolo vporiadku? V ktorom tyzdni ste rodili?
@erikahudackova áno, všetko bolo ok. V 2020 syn v 40 týždni. A dcéra v 2021 v 39 týždni, ale aj to by ma ešte nechal potiahnuť týždeň, len už som ho uprosila, lebo manžel mal vtedy dovolenku 😃 aby bol s nami dlhšie doma.
@tosomja a lekári nemali problem s tak kratkym odstupom?
@erikahudackova nie, ani som nebola viac sledovaná. Ja som mala svojho gynekológa, aj pri sekciách.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@adri12 mne povedal doktor, ze rok po sekcii sa neodporuca otehotniet. A co viem tak najskor 2 roky po sekcii moze byt prirodzeny porod a aj to nie vsade sa na to ti lekari daju. V trencine by si uspela urcite 🙂