Ahoj baby poradte mi niekto cakam tretie dieta vsetko je v poriadku alebo skor v ramci normy mam moznost si vybrat rodit prirodzene alebo cisarskym.prve dve prisli na svet prirodzene a teraz sa strasne bojim a chcela by som pri cisarskom podviazat vajecniky.mate s tym skusenosti.urobit to alebo radsej prirodzene....
treti porod bol pre mna najrychlejsi. po 4 hodinach bolo po vsetkom... 🙂 rodila som aj na treti raz bez epi. z prvych dvoch porodov sa mi osvedcilo byt co najdlhsie doma, vela sa sprchovat teplou vodou. to babatko potom vypadlo akosi samo 🙂 . jasne, bolelo to, ale bolo to raz dva, cize aj bolesti bolo menej 🙂
ahoj , ja keby som si mohla vybrať , vyberiem si prirodzenú cestu 🙂 tiež mám dve detičky , obe som rodila prirodzene a bez epidurálu , a keby sa mi pošťastilo tretie , a mala by som na výber , volím prirodzený pôrod 🙂
Treba si uvedomiť, že cisársky rez nie je pôrod ale veľká brušná operácia. Nerodíš, operujú ťa. Skús sa na to pozrieť takto, možno ti to pomôže. V každom prípade si nemyslím, že je na mieste, ak dáva lekár na výber tebe...
A po akej dobe ides rodit? Preco sekcia? Sterilizaciu ti vedia spravit aj po spontannom porode.
rodila som 3x, vsetky prirodzene, a som rada ze to bolo tak ako to bolo........... ked som videla niektore zeny po cisárskom ake su ubolene viac ako po prirodzenom porode, dobrovolne by som si ho urcite nezvolila, len keby bol nejaky vazny lekarsky dovod nan........ drzim paste
urcite prirodzene, tu nie je co riesit. Neviem, preco vobec uvazujes o cisarskom - len v pripade vazneho ohrozenia matky alebo dietata, inak prirodzeny i keby mal trvat 24 hodin.
Cisarsky a prirodzeny nie je rovnocena volba.
ja mám tri deti,všetky tri cisárskym rezom,keby som si mohla vybrať išla by som radšej rodiť prirodzene
Normalne, prirodzene, naco si rezat do zdraveho tela, cez slachy, svaly, dutiny, narezat maternicu ... do toho by som ja nesla, kym nemusim.
to by si lutovala...musis vediet ako rychlo si sa dala dokopy po prirodzenom porode..si predstav ze po cisaraku sa davas dokopy 6mesiacov a po normalnom 6tyzdnov...z coho uz mesiac po porode si z 80% fit...mesiac po cisarskom by si sa citila ako tyzden po prirodzenom...musis brat dieta na ruky starat sa o dalsie dve..sklanat sa nahovat...jazva by.sa.ti stale pripominala.......urcite priroda...
nechala by som to na prírodu a lekárov, určite by som si sama cisarak nevybrala
a som mala prvý pôrod cisársky a druhý prirodzene.. ak by mi dali na výber teraz, idem na cisársky, pohodlnejšie, menej bolestivé, rýchlejšie :D dokonca soms a aj rýchlejšie zotavila po sekcii
Ja som mala prvý cisársky a ďalšie dva prirodzene, keby som si mala za seba vybrať, tak jednoznačne prirodzene, je to niečo úplne iný a hlavne super zážitok na celý život. 🙂
ked si cisarsky nezazila nevies nad cim rozmyslas dobre ti radim nechod na cisarsky ja som rodila treti krat 37hodin ale za cisarsky by som nemenila
Vaz si ze mozes ist rodit prirodzene. Co by ine za to dali :(
Ja som rodila cisarskym a uuuuplna pohoda, rychlo som bola fit 😎
Ja som na vyber nemala,cisarsky a hotovo..suhlas s ivkadracova,vsetko mas dorezane..a hoci po druhom som sa spamatala rychlejsie a lepsie,stale je to operacia...
Radsej by som hladala kurz hypnoporodu..
Navyse keby daco,robia urgent cisarsky tak ci tak..
Ono ano nenatrapim sa pri porode,ale zas potom..tie bolesti pri prvom vstavani,zimnica sa cudujem dakedy,ze som sa rozhodla mat druhe dieta a odhodlala sa na cisarsky... Nehovoriac o tom ze sa rana moze zapalit,jednu kamosku nanovo otvarali bola od maleho skoro tyzden prec,lebo jej riesili infekciu v rane..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Samozrejme, ze prirodzene. Chcete to najlepsie pre dieta a cisarsky je na mieste len, keby bol vazny dovod. Ak nie je, ani by som o tom neuvazovala. Pozrite si film Mikroporod, myslim, ze niet o com.