Budem krvácať z pošvy po sekcií?
Ano.v mojom pripade to tak bolo.Ale konzultovala som to s gynekologickou🙂
aj ja som si to poctivo odkrvacala 6 tyzdnov
Ano budeš, ako po prirodzenom porode
Ano, telo sa musi aj pri sekcii ocistit od lochii, ktore vychadzaju cez posvu - ako inac by vysli von? 😉
Budes. Kamaratka 2.tyzdne. Ja povinne 2 mesiace plus nieco, a znovu a znovu spinenie, ze uz som nevedela, ci to bol menzes alebo cistenie po porode.
Ano, ja som tiez prve dieta rodila sekciou, a tiez niekolko tyzdnov som krvacala a spinila. Niekto viac, niekto menej, niekto kratsie, niekto dlhsie... kazda zena inac. Najviac vsom vzdy krvacala pri dojceni, kedy sa stahovala maternica posobenim hormonu oxitocin, a vtedy som doslova citila, ako mi do vlozky uniklo naraz vela krvi. Preto som si vzdy pred dojcenim poctivo pritlacila a narovnala vlozku, ale aj tak vzdy uniklo kamsi... :-/ 🙂
ja som len pár dní 🙂 mala som asi šťastie
Taktiež len pár dní ešte počas pobytu v nemocnici 🙂
samozrejme...ja som krvacala presne 6 tyzdnov..
ano budeš, ja som krvácala len po prvom asi tak dva týžne po ośtatných len pár dní, môj doktor povedal že záleží od toho ako ženu vyčistia, potom od toho sa odvíja dlžka krvácania
ano.8 tyzdnou a menzes mi prisiel az po roku 🙂
ja som asi 2 dni...aj to len trochu...dr ma dobre vyčistil.
Budes normalne spinit ako ktorakolvek ina po porode, je jedno,ci bol prirodzeny ci cisarskym.
Ja som len pár dní a zvyšné cca.3 týždne som len špinila 😉
Áno. Tiež som tak cca mesiac a pol. Viac som ale krvácala po prirodzenom pôrode.
Ano,ja som krvacala par dni a po siestich tyzdnoch som uzdostala menzes a to dojcim este stale a mala ma 15Mes...Je to individualne v miere krvacania ale rozhodne krvacat budes aj po sekcii🙂Vela stastia,nech vsetko dobre dopadne🙂
Ano, budes. Rovnako som krvacala aj po prirodzenom porode.
ano
ano budes 🙂 a maš....čistiš sa...
ja som asi tyzden
Ano budes lebo sa cistis.
samozrejme aj sekcia je porod
ja tiež utrpenie čiste pošili ma zle všetko mi popraskalo potom križom kražom či my verite alebo nie lialo sa mi až dole nohami až mi bolo veľmi zle bola som bleda ako smrť a nevladala som chodiť tak potom mi pichali injekcie a už po 8 injekci mi prešlo už som mala iba slabe ale prežila som si svoje
ano, ja som krvacala len 1 tyzden, po normalnom som krvacala ovela dlhsie.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Áno,budeš