Bude môj ďalší pôrod cisársky?

detimoje3
16. sep 2020

Ahojte baby chcem sa vás spýtať mam 3 deti prvý som rodila normalne potom cisárskym teraz čakám babetko a kamoška mi povedala ze už normálne by som nemala rodit ze jedine cisársky je to pravda??

barus26
16. sep 2020

@detimoje3 áno väčšinou to tak býva

e1i
16. sep 2020

@detimoje3 záleží kedy bol predošlý cisársky, v akom stave je jazva. Niekde dovolia aj normálne niekde vždy po sekcii sekcia. Kamoška rodila po sekcii prirodzene ale nemohla mať epidural, jej povedali

natalala
16. sep 2020

@detimoje3 nie vobec to nie je pravda. V tvojom pripade bude lekar zvazovat, ci je vhodne rodit normalne hlavne kvoli hrubke jazvy po cisarskom reze. Su nemocnice, kde automaticky po cisarskom robia cisarsky ale vobec to nie je pravidlo. Ak nemas prilis maly rozostup medzi detmi a hrubka jazvy rest stena maternice pri nej bude vporiadku mozes rodit aj normalne.

evkamotka
16. sep 2020

Skontroluju jazvu, a podla toho. Ved si vygoogli vbac, stale sa to tu rieši ze tak baby rodia

2helka20
16. sep 2020

@detimoje3 ako píšu baby,stav maternice,jazvy a v neposlednom rade aj veľkosť bábätka - pokiaľ bude mať váhu 4kg a viac, k prirodzenemu pôrodu ťa nepustia (pokiaľ mám správne info)

sasha07
16. sep 2020

@detimoje3 nie je to pravda. Sama som toho príkladom . Prvý cisársky druhý spontánny a tretí vyvolávaný - tiež odrodené prirodzene.. záleží preco si mala cisársky

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre