Baby prosim Vas citam kopec clankovo tom akeje brusko posekcii skarede, veľké, ze uz nikdy nebude ako predtym a podobne....ake mate skusenosti s tym ked ste sa po porode davali doporiadku? Naozaj ma sekcia za nasledok okrem jazvy ak take ovisnute a uz" nenapravitelne" brucho? PS: pred otehotnenim som mala celkom stihlu postavu a pocas tehotenstva somtiez nepribrala ziadny extrem.....Dakujem za kazdu reakciu...
Nie, nie je to pravda. Ešte mám len 2m po sekcii, takže nepisem z vlastnej skúsenosti, ale poznam veľa žien, ktoré sú po sekcii opäť štíhle vrátane holky, čo pribrala 30kg. Len to trvá dlhšie, pretože intenzívne cvičenie sa odporúča až pol roka po operácii.
@jituniks ja som mala sice neplanovanu sekciu,ale brusko mam krasne ploche hned po operacii ho mam take a uz je tomu 6 rokov,a na to ze ake problemy som mala pocas porodu tak mam aj peknu malu jazvu uolne nizko podbruskom.Ja ked som sa odokryla po cisarskom tk vravim doktorovy ci mi plastiku urobili,lebo ako brucho nikde....pre mna vsak asi len toto je cele pozityvum zo sekcie....
mam po sekcii oslabenu brusnu stenu, prejavuje sa to tak, ze ked sa mi podari mat nad 60 kg pri 168 cm, tak mi vybehne trosku brusko, ked mam pod 60 kg, mam takmer ploche, som s tym uplne v pohode, myslim, ze telo sa dava do poriadku aj dva roky po porode, aj po prirodzenom a najma je dobre dat si hmotnost spet a vela sa hybat, ja momentalne este nie som uplne spet, este take styri kila chcem dat dole, ale nejak prirodzene, nie to silit
po prvych dvoch mi to slo krasne spet rychlo, teraz po tretom to trosku trva no :D
@jituniks ahoj ja som 3mesiace po druhej sekcii som sice opät stihla a ked som oblecena tak je to v pohode ale koza sa mi nestiahla previsa mi cez tu jazvu akoby som mala nohavicky no mozno to chce este cas🙂 po prvej uz velmi nepametam kedy ale dalo sa to doporiadku
Zalezi ako je urobene sitie teraz to nemam velmi dobre este stale citim vnutorne stehy:(
Ja sice mam ploche brusko ale s bruchom mam len trable....bolesti,bolestiva ovulacia,bolesti vajecnikov,bolesti v jazve...no skoda reci,tak ale aspon to ploche brucho je ked uz ine nie
Dakujem Vam velmi ste ma potesili...aj pred tehotenstvom som sportovala nie som ten typ modelky skor taka pevnejsia postava a uplne ma vylakali reakcie zien ze uz nikdy brucho nebude ako predtym
Mám za sebou dve sekcie a brucho ako pred pôrodom, ašte aj piercing to 2x prežil ;) Takže žiadny strach 🙂
@jituniks jeto velmi indivindi
napr. to moje brucho, vobec nie je natiahnute, nemam strie, peknu pokozku, len jednoducho trosku akoby som sa prejedla, ked mam viac kg, ako tych 60...no co ti poviem, hupem sa dve hore a dve dole a dve dole su vzdy lepsie :D
@celasapremenim tie dve kilecka su nic 🙂 tovies udrzat na uzde ☺
Ja som po troch sekciach, po prvej som mala po dvoch mesiacoch ploche brusko, po druhej to trvalo rok pokial mi "padlo", teraz som rok po tretej a mam ploche brusko, ziadne ovisy, vazim ako pred prvym dietatom 🙂 tiez som bola predtym chuda a vobec necvicim 🙂
Ja mam brucho po sekcii ako pred tehotenstvom... Ziadny previs ani nic podobne.. Jazva neboli vobec
Ako dobre sa mi to cita 🙂 vsade len same" neda sa" nejde to" atd...viemze je to individualne ale uz som si myslela ze jednoducho sa mozem rozlucit s mojim bruchom aj keby sa snazim sebe viac kedze SEKCIA
Podla mna je zaklad vela nepribrat, ja som pribrala max 11 kg a rychlo to slo dole, jasne, ze sa to da, ked clovek chce 🙂
Podla mna vsetko sa da 🙂 ja napriklad by som nechcela zit s pneumatikou :( ako neviem su maminy ktorym sa asi jednoducho neda dostat do povodnej formy brusko...ja som stastna ze vizeram akoby som ni nerodila 🙂 ale podla mna to mame v genich lebo aj moja mamina po troch detoch bola ako prutik,a to ani strie nemam
Aj moja mamina vyzerala vzdy super ale ona rodila prirodzene...a uz som pripisovala ovisnute brucho a kozu po roku od sekcie naozaj tomu operacnemu zakroku...ked baby pisuze suchude ale brucho sa neda ...no dufam teda ze budem aj ja z tych stastnejsich, ja mam 6dni doTP a mam 12 kghore cosi mzslim ze je primerane celkom...
Ja si myslim, ze kazda sme ina, takze tak vseobecne sa to neda povedat. Ja som 6 mesiacov po planovanom cisarskom a po 5. mesiacoch som mala uz brucho ako pred tehu. Vzdy som sportovala, beham maratony, plavam, behala som az do 25. tyzdna, plavala az do porodu. Brucho mi vyskocilo az ku koncu tehu ale potom dost. Fuuu. Pribrala som 15 kg a uz ani enviem, ze som ich mala. A to som cviceniu este vela nedala. Strosku behania a plavania, brusaky zatial ziadne, nejak nemam cas. Ono to fakt asi zalezi aj od genetickeho fondu, elasticity koze atd. Ja nemam ani strie.
@jituniks to sa neboj, to sa upravi... ja som mala des, ked po sekcii mi horna koža ako keby previsala ponad jazvu a mala som pocit,ze to je strasne , co ja budem robit...
Ale ono ako sa maternica zavinie a postupne ten tuk poodchadza a dostanes sa do formy, tak aj brusko sa pekne vyrovna.. Dnes tam nic nemam a to som ani necvicila 🙂 mam to krasne rovne...
Jsa mam po 2 sc pred 7 a 4 romi no ja nie som spokojna som rwlativne stihla no brucho mam ovisnute no s tym asi neurobim nic lenze ja mam diastazu po prvom porode a prisla sok nato az neakoro talkze saa mi v druhom tehu zhorsila ☹
Ahoj....no ja som 15mesiacov po sekcii a uz po pol roku som mala svoju vahu spat.dokonca vazim menej ajko pred porodom☺.a to som zo svojou postavou bojovala 20rokov!
moja mama nebola najchudsia a vzdy mi vravela ze aj ja ostanem po porode tlsta.nastastie sa mylila☺
ale priznavam ze mne dala dcerka dost zabrat...takze som nemala nejako cas sa prezierat a to som vobec nekojila!
vela prechadzok odporucam a postavicka ako lusk pride co nevidiet☺
@michaela80 Notakto si mi vyrazila dych 👍👍👍 Super sa tesim 🙂
@jituniks ak si bola vzdy stihla tak to das v pohode.. horsie je ked je ten rozostup brusnych svalov.. 😖
@michaela80 jij veru zavidim ti to brusko. Ja som mala take pred tehu .mne sa hned nwzdalo ze daco nie je ok ked brucho nie anie dole ja uz sa s takym mozem rozlucit 😭 ama operaciu sa asi neodhodlam
@jituniks ano presne to
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@jituniks
Mne sice ostalo,ale ppznam dve osoby ktorym nie. Jedna.hned po porpde vyzerala akoby nikdy tehotna.nebola a dalsia je moja kamoska,u ktorej to vyzera,ze sa to tiez nepodpisalo. Ale nikdy som ju nevidela v plavkach.
Je viac sposobov,ako sa dat do poriadku-okrem speci cvicenia i operacia ak je diastaza zla.