Brali ste ste si špeciálne veci na plánovanú sekciu?

gabrieluskka
12. jan 2021

Baby na planovanú sekciu ste si brali nejaké špeci veci , či môžem baliť podľa zoznamu ako ku klasickemu? Som prvorodicka

pininka1
12. jan 2021

Nic take speci, akurat urcite gatky s vyssim sedom, mne to vadilo ked mi tlacili na jazvu.

martyzpp
12. jan 2021

@gabrieluskka ja som mala akutnu ale velmi mi pomohla Coca-cola. Na druhy den ked ma postavili tak som skoro odpadla ale potom som si dala par hltov a bolo ovela lepsie.

terezia323
12. jan 2021

@gabrieluskka obväzy na nohy (ale to nemocnica vyžadovala) a presne ako hore píše
@pininka1 nohavicky s vyšším sedom

tamvtme
12. jan 2021

Akoby si sla normalne rodit...ale vezmi si flasu so sosacikom alebo slamkou aby si sa nemusela dvyhat,ked sa budes chciet napit

danka56
12. jan 2021

@gabrieluskka Pepsi colu. A isto fľašu so sosacikom ako píšu baby vyššie.
Ja odporúčam aj nejakú detskú výživu. Aby sa Ti naštartovali črevá.

gabsisi
12. jan 2021

@gabrieluskka ja som mala dve sekcie a pred druhou som si kupovala nohavičky aby končili pod jazvou. Popôrodného nohavičky špeciálne vôbec som nevyužila. Je vhod mat nejaké sušienky, výživu, ak by ti nechutila strava. Ja som raz vyjedala vecer piškoty s výživou lebo tá ich sucha večera mi teda vôbec nešla. Vankúš na kojenie je super .. bez neho si to po sekcií neviem predstaviť. Voľne oblečenie aby nedrazdilo ranu a za mna nočnú košeľu na každý deň jednu.... ja som sa dosť potila( ale rodila som v lete)

siska53
12. jan 2021

@gabrieluskka len speci sietove gatky. Nic viac..

juliet86
12. jan 2021

neni 9d veci dvoje slapky a striedat strany na ktore vstavas tym padom.

00kvetinka00
12. jan 2021

Boze len nie ochutenu vodu po sekci je zakaz bubliniek 🤣😪 mate pokrutene creva napijete sa bubliniek a ak je niekde crevo viqc stocene ako sa "ripali" vo vas tak vas zduje a konec ....... bublinky vazne nie nam tak brali babu na salu lebo nepocuvala lekarov a par hodin po cisaraku sa napila bubliniek vo velkom 😂

mona1992
16. apr 2021

Ahojte , mala by som otázočku, keď sa ide na sálu, tak Vám dali už nejakú ich operačnú košeľu ? Alebo treba mat svoju? Ďakujem 🙂

terezia323
16. apr 2021

@mona1992 ja som šla nahá, košeľu som si vyzliekla na izbe

mona1992
16. apr 2021

@terezia323 ďakujem , dobre vedieť 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre