ahojte,
rodila som cisarskym a budem aj teraz...dopocula som sa ze kazdy dalsi cisarsky - teda bolest a hojenie rezu boli zakazdym menej,mate s tym niekto osobnu skusenost?
dakujem!
Ahojte, u mna to bol skor opak, 😒 ja som sa po druhom zotavovala horsie, aj ked je pravda ze maly velmi bojoval, a nechcel ist na tento svet, nakoniec ho tahali kliestami, a museli mui spravit pocas oper. vacsi rez. Lekari ho tlacili von tak ze mi tlacili na brucho rebra,ja som mala svalovicu ako keby som dosla s posilovne 😉 Mala som problemy aj s ranou, mierne hnisala, ale dalo sa.Akurat sa priprav na stahovanie maternice, boli viac ako pri prvom ale davaju analgetika. Ale co by sme si my zeny pra nase pokladiky nevytrpeli? Drzim palce.
Podla mna to je individualne
aj podľa mňa...
ale spýtaj sa na našej téme....
Ahoj, so mnou na izbe bola baba, ktora mala druhy cisarsky po piatich rokoch a vravela, ze bol este horsi, teda ta bolest, rodila o den skor ako ja a este o dva dni neskor ako ja chodila akoby o barlach, vsetko ju bolelo, museli jej davat lieky proti bolesti...
Ahoj, mna osobne to boleleo ovela, ovela menej, aj som sa rychlejsie zotavila...
ja som sa po druhom cisarskom citila uplne super, o dva tyzdne som an
ano, druhy cisarsky bol malina 🙂, o dva tyzdne som uz behala za synom, ked sa ucil bicyklovat 🙂..uz sa tesim na treti 😀
🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
ahoj u mna ano,treti uplne najlepsi 😉