ahojte som siedmy týžden po seštonedeli s manželom sme mali sex, bol bolestivý a po asi takej hodine ako som sla na wc tak som zistila že mam slabšie krvacanie ( svetloružove ) už prešiel den a stalo to mam po toalete. Nemate niektora podobný problem? Na kontrolu idem v utorok
Nám aj niekoľko mesiacov dávalo kým sme to znova ,,rozbehli,, . Hrozne ma bolelo šitie, vôbec som si to neužívala.
Treba opatrne , kľudne s lubrikantom, ak bude bolieť treba si dať pauzu na pár dní. Postupne to bude stále lepšie.
@bebe99 / kvalitny lubrikacny gel... jemny sex... a nie kazdy den dat pauzy... ak by to pretrvavalo aj po odstupe casu 3 a viac mesiacov tak treba ku gyn ci tam nie je zapal...
U mňa to bolo po 3 mesiacoch a žiadne nepríjemné pocity,vtedy už je to telo predsa len zcelené
mne trvalo 9 mesiacov zahojiť sa...dovtedy to bolelo a nebolo vôbec príjemné, pritom Dr. nevidela žiadny problém...trpezlivosť 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@bebe99 Mne gynekolog povedal ze slabe krvacanie po sexe je normalne aj niekolko mesiacov. Pouzili ste lubrikacny gel?