Bolestivý sex po šestonedelí

bebe99
8. máj 2020

ahojte som siedmy týžden po seštonedeli s manželom sme mali sex, bol bolestivý a po asi takej hodine ako som sla na wc tak som zistila že mam slabšie krvacanie ( svetloružove ) už prešiel den a stalo to mam po toalete. Nemate niektora podobný problem? Na kontrolu idem v utorok

slenky
8. máj 2020

@bebe99 Mne gynekolog povedal ze slabe krvacanie po sexe je normalne aj niekolko mesiacov. Pouzili ste lubrikacny gel?

deniska2706
8. máj 2020

Nám aj niekoľko mesiacov dávalo kým sme to znova ,,rozbehli,, . Hrozne ma bolelo šitie, vôbec som si to neužívala.
Treba opatrne , kľudne s lubrikantom, ak bude bolieť treba si dať pauzu na pár dní. Postupne to bude stále lepšie.

akinom0077
10. máj 2020

@bebe99 / kvalitny lubrikacny gel... jemny sex... a nie kazdy den dat pauzy... ak by to pretrvavalo aj po odstupe casu 3 a viac mesiacov tak treba ku gyn ci tam nie je zapal...

darina2711
28. máj 2020

U mňa to bolo po 3 mesiacoch a žiadne nepríjemné pocity,vtedy už je to telo predsa len zcelené

leniel
28. máj 2020

mne trvalo 9 mesiacov zahojiť sa...dovtedy to bolelo a nebolo vôbec príjemné, pritom Dr. nevidela žiadny problém...trpezlivosť 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre