Bolestivé stehy

diana20
3. jún 2017

Ahojte. Potrebovala by som radu. Som šesť dní po pôrode a teda mám asi šesť stehov, z toho jeden alebo dva vonku a tie mi robia problém.. z počiatku ma nič nebolelo, no od včera večera ma pri cikani tieto dva strašne stipu a palia, ale naozaj veľmi, ešte pár minút potom si nemôže sadnúť a boli má chodiť.. doktorka povedala, že to môže byť tým, že mam kyslý moč a tak sa chcem spýtať či niekto neviete poradiť, čo mám robiť, aby nebol moč taký kyslý?

unctadorg
3. jún 2017

Kysly je prirodzene, vela vetraj, sprchuj sa....ked vypadnu bude lepsie

girlnextdoor
3. jún 2017

Veľmi dobre poznám, ja som mala problémy ešte tri mesiace po pôrode, doktorka ma šila (alebo vyšívala?) hodinu. Sedieť, chodiť, stáť bol úmor...
Veľa vetrať, nosiť pôrodné nohavičky z dierovanej gázy, keď dietko spí, ľahnúť na posteľ, holá, nohy ako na koze a proti oknu...
Umývať letnou skôr studensou vodou.
Ja som si dávala na to sprej cicatridina...

akronop
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
akronop
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janinah
3. jún 2017

cikať v sprche a nič si tam nedávať....a vetraaaať /nie izbu😉

@akronop po chlorofyle ja som videla taký rozpad rany,že katastrofa...

diana20
autor
3. jún 2017

Tak vám ďakujem teda.. mne prišlo zvláštne, že prvé dni ma nič nebolelo a zrazu toto večer.. nuž veru tak zas len v nočnej košeli doma a dierkovane gacky.. keď mne bolo tak dobre,že už celá šťastná vonku na prechádzky normálne oblečená..tak som si asi uskodila..😝

majkaska
4. jún 2017

@diana20 mne sa to zhorsovalo az tak ze stehy mi museli vybrat. A to som vetrala v kuse, sprchovala sa casto, spala s vylozenymi nohami, pouzivala betadine...bolest zmizla az po odstraneni stehov. Ale ja som mala viac stehov. Az po konecnik... no des.

diana20
autor
4. jún 2017

@majkaska ja som mala pri prvom tiež tak veľmi veľa, ale dobre sa to hojilo našťastie aj keď dlho.. toto teraz mám len trochu vonku a aj to boli oveľa menej, len ma prekvapilo, že to začalo boliet, keď som bola štyri dni bez bolesti a zrazu toto..

majkaska
5. jún 2017

@diana20 ja som mala alergicku reakciu na sici material.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre