Ahojte,dnes o tretej som porodila nadherne vlasate dievcatko 🙂 Len ma strasne trapia stehy,teda cela som ubolena,neviem ani lezat a ani si sadnut,mam problem vydrzat chvilku sediet kym dam malu k prsniku.Viete mi poradit nieco na rychle hojenie?Ďakujem 🙂
@adka0506 prejde to tak na treti-stvrty den.....teda aspon mne tak preslo.....nemozes cakat, ze ta nic nebude boliet, ked si len dnes porodila 😉 a ak mate doma nafukovacie koleso, nech ti manzel donesie 😉 na to sa dobre sedi po porode....
inak len nechat dychat, co najviac na vzduchu, prip. doma repikove obklady 🙂
a GRATULUJEM 😉
Co najcastejsie sprchovat, "vetrat", urob si silnejsie koncentrovany roztok Rosalginu - navlhci si nim gazu a prikladaj ako obklad.... a gratulujem k dcerke 🙂
Dakujem baby 🙂 No vetrat velmi neviem,kedze velmi krvacam.V piatok nas maju pustit domov,tak hadam bude fajn a skusim ten repik alebo harmancek,nevysusuje to velmi?
ja som sa velmi casto sprchovala...aj 5-6 krat za den a velmi to pomahalo...ked som prisla z porodnice domov tak som si este polievala ranu repikom a ten tiez urobil svoje...bolesti mi uplne presli o dva tyzdne
@adka0506 no ja som mala pod sebou tie podlozky nepremokave a na tom som lezala....mne bolo ovela lepsie, ked som to nemala zakryte, tak som mala jednu vlozku pod zadkom a len-tak s pokrcenymi nozkami lehnila....a ked sa daco vedla podarilo, tak som vymenila podlozku a hotovo.... 😉
neboj, bude dobre 😉
@adka0506 vetraj . daj podlozku na pstel, sadni na nu a vetraj, casto sa oplachuj vodou, po kazdom wc
sed na nafukovacom kolese alebo su take vankusiky pre zeny po porode ci po opercii zlatej zily
sediet iba na poporodnom vankusiku alebo nafukovacom kolese, v porodnici co najviac vetrat a casto menit vlozky. ked budes doma tak sedaci kupel z repiku.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
nič nato nie je len vydržať