Baby prosím Vás, mali ste niektorá tesne pred termínom bolesti v podbrušku ale nie ako na menzes? Ja pociťujem bolesť vaječníkov, skôr bodavú. A takisto pri sedení ma bolí celý spodok, keď sa potom postavím na nohy takisto... Brucho mi tvrdne už dávno, pred týždňom na zázname CTG 3 kontrakcie cez 90 som mala zaznamenané.. A som 3 roky po sekcii, čo to môže byť? Poraďte prosím 😉
začínajúci pôrod? najlepšie skočiť na pohotovosť a nechať si spraviť záznam.
Su to kontrakcie a zacinas rodit...
no mna boleli tiež vaječniky a ladviny 🙂...a mala so pocit ako keby mi strpol cely podvozok ked som sedela 🙂..takže rodi :DDD
Tak toto je téma ako pre mňa, normálne som niečo podobné chcela založiť. Ja som prvorodička, tak si ničím nie som poriadne istá a nechcem samozrejme ani nič podceniť. Tiež som už končiaci 40. týždeň a zajtra mám termín. V pondelok mi začala odchádzať zátka, a od utorka mám bolesti - nepravidelné, ale viac hlavne v noci a párkrát za deň - také čo sa ťahajú od podbruška do krížov, a vôbec to nie je ako pri krámoch, ale skôr pocit, ako keby sa mi niečo rozťahovalo - môžu to byť kontrakcie? Trvá tá bolesť cca minútu až dve a potom to prejde. Ja vôbec neviem... a doktor mi povedal v stredu v poradni, že to je teraz už normálne, že tie bolesti budem mať. Teraz večer mám pocit, že je tej bolesti už nejak viac - ako keby sa to spravidelnilo, akurát neviem vôbec posúdiť, či sú to kontrakcie.... poraďte prosím, že čo to ... 🙂 ďakujem
Ďakujem, no akurát sa zameriavam na čas medzi tými bolesťami, lebo teraz fakt len poslednú hodinku - dve je to také kadejaké :D ak to vydá na zajtra, tak odpadnem, lebo tento termín mám určený od 10. týždňa...
kontrakcie su viditelne, ak si lahnes na chrbat, pri bolesti sa brucho nadvihne, akoby vzpriami. pri nepravidelnych bolestiach je dobre dat si teplu sprchu, bud sa to rozbehne alebo prejde 😉
@katkasofi ja som týžden do terminu a bolesti mávam už pár dní a moje dieťa nič 🙂 už som chcela aj manžela budiť v noci,ale prešlo to... pokým to nemáme pravidelne, asi treba počkať, aby sme v nemocke nepobudli zbytočne dlho 🙂
@majkahudcek a aké mavaš? Take na MS? Aj si otvorená?
@katkasofi otvorena som ete nebola,ale hej take pobolievanie bruška... juj tak by som to už mala najradšej za sebou...
@majkahudcek
@dianka3
@indie6 babenky štvrtok nástup do porodnice. Kontrakcie boli, otvorená som stále na 1cm, podľa nálezu sa uvidí, možno bude sekcia ☹ už bojím bojím bojím
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
tak je mozne ze babo tlaci na vnutrosti ale tak neviem musis k doktorke na najlepsie posudi