Bolesti v podbrušku a krížoch už druhý deň v 37tt.

tina1037
29. nov 2019

Ahojte baby idem si po radu keďže som už zúfalá. Už druhý deň mám bolesti v podbrušku a ide to až do krížov spojené s tvrdnutím bruška. Skúšala som niekoľko krát horúci kúpeľ po ktorom to ani neprešlo ani nezosilnelo, tak som večer pre istotu šla na pohotovosť kde mi povedali že nerodím a že som otvorená len na jeden prst a že môžem ísť domov. Tak som teda prišla domov už je druhý deň a bolesti sú stále také isté a stále v rovnakých 15min intervaloch. Je to v poriadku ??

zuzkalujza
29. nov 2019

@tina1037 ťažko je toto nám hodnotiť. Môžu to byť aj poslíčkovia, aj nemusia. Ak by to neprestalo išla by som zase na pohotovosť. Nič za to nedáš. Ja som ku koncu tehu chodila k nim ako na teplé rožky 🙂 Držím palčeky, nech je všetko v poriadku ❤

tina1037
autor
29. nov 2019

@zuzkalujza ďakujem 🙂

zlatkapaps
29. nov 2019

@tina1037 drzim palce, nemusi to znamenat, ze uz rodis, mozno sa len telo na to pripravuje, bud co najviac v klude, lez, oddychuj. nestresuj sa

terus00
29. nov 2019

Pokial sa ti intervaly neskracuju, vydrzala by som doma, kym nebudu 7 ci 5 minutove. Ked si uz raz bola skontrolovana, podla mna sa nemas coho bat.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre