Ahojte, rada by som sa opýtala či niekto nemál taký problém, som 5 mesiacov po pôrode mala som to sekciou všetko bolo ok, keď som bola po šestonedeli, dostala som aj prvu menštruáciu a dalšiu som nedostala ale mám dosť silne boliesti v podrbušku v noci sa neviem ani na posteli otočiť cez den je to celkom ok a menšturácia mi teraz meška cca 3 tt, no u lekárky som ešte nebola ale tak asi musím isť že?
ja byt tebou by som urcite sla.. radsej ist kvoli "blbosti" ako nieco dolezite podcenit.. ja som mala napr. dlhodobo problem po poroode s unikom mocu.. dlho som to neriesila.. hanbila som sa to povedat. a myslela som ze to same prejde.. potom som sa s tym raz zdoverila lekarke.. ta mi hned dala pripravok Incovenal Comfort...a teda keby som bola vedela.. mohla som si usetrit kopec casu tym ze som o probleme nehovorila... moj problem je uz takmer vyrieseny 🙂 takze ak mas bolesti..urcite o tom hovor a ries to.. drzim ti palce 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@adrika762 ci musis? ked nechces nemusis...
tehotenstvo? zapal? problemy s jazvou? hormonalne vykyvy?