Bolesti v podbrušku 5 mesiacov po pôrode

adrika762
27. okt 2014

Ahojte, rada by som sa opýtala či niekto nemál taký problém, som 5 mesiacov po pôrode mala som to sekciou všetko bolo ok, keď som bola po šestonedeli, dostala som aj prvu menštruáciu a dalšiu som nedostala ale mám dosť silne boliesti v podrbušku v noci sa neviem ani na posteli otočiť cez den je to celkom ok a menšturácia mi teraz meška cca 3 tt, no u lekárky som ešte nebola ale tak asi musím isť že?

katarinamarkova
27. okt 2014

@adrika762 ci musis? ked nechces nemusis...
tehotenstvo? zapal? problemy s jazvou? hormonalne vykyvy?

domca3333
30. okt 2014
Používateľ domca3333 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od domca3333.

ja byt tebou by som urcite sla.. radsej ist kvoli "blbosti" ako nieco dolezite podcenit.. ja som mala napr. dlhodobo problem po poroode s unikom mocu.. dlho som to neriesila.. hanbila som sa to povedat. a myslela som ze to same prejde.. potom som sa s tym raz zdoverila lekarke.. ta mi hned dala pripravok Incovenal Comfort...a teda keby som bola vedela.. mohla som si usetrit kopec casu tym ze som o probleme nehovorila... moj problem je uz takmer vyrieseny 🙂 takze ak mas bolesti..urcite o tom hovor a ries to.. drzim ti palce 🙂

evkapu
2. máj 2016

@adrika762 ahoj chcem sa opytat ci sa ti ta bolest stratila alebo ti na nieco prisli?

adrika762
autor
3. máj 2016

@evkapu no tak ako sa mi to same upravilo a prestalo, nešla som k lekárke ale prešlo to, ale tak som počula že to maju viacerí.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre