Ahojte neviem ci tu e uz taka tema ale skusim.Som 11 dni po porode a le asi pred 2dnami ma zacalo pri male potrebe velmi palit.Som pozasiana vnutri aj z vonka ta neviem cito suvisi s tym ze sa mi to hoji alebo ako.Davam si repik tak casto ako mozem,casto sa sprchujem ako sa da,ale nemam pocit ze to zabera.Mam este stale stichy ziadne mi nevypadli,ta neviem.Ranu som pozerala a nieje nejako cervena teda zapalena.Vyzera byt v poriadku.Co mam teda robit?Poradte mala to niektora z vas? Dakujem za kazde info a radu.
Každopádne nabehni k lekárovi, vezmi ranný moč na kontrolu. Aj ja mám podozrenie na zápal močových ciest. Po pôrode je to veľmi častá komplikácia. A určite antibiotiká nie sú dôvodom na ukončenie dojčenia!!!
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ja som toto mala ešte v pôrodnici, stále som sa sťažovala na pálenie pri močení, až mi nakoniec voľky-nevoľky zobrali krv a mala som tam zápal v mechúri, bolo mi treba antibiotiká, ale tie mi bohužiaľ stopli tvorbu mliečka.