Ahojte mamicky
pred skoro mesiacom som rodila prirodzene dvojicky a este stale mam bolesti dole. Je to asi normalne, len neviem, ako si mam pomoct. Okolo malych treba behat a tieto bolesti mi velmi nepomahaju. Moji domaci ma uz posielaju k doktorke, ale neviem ci to este nie je skoro.
Je to taka divna bolest, ako keby silny tlak dole, ktory ide od konecnika az dopredu a pomaha mi jedine lezat. Ked chodim, tak to boli, ked sedim tiez...KEd sa postavim, tak ako keby sa mi dole naliala vsetka krv z tela... A niekedy to pride len tak zrazu, taka vlna bolesti.. Citili ste aj vy nieco podobne po porode? Kedy to preslo? A krvacanie sa mi zda ze mam stale rovnake. Ako keby sa ani tomu nechcelo odist.. :(
@viciouss ahoj, radšej zájdi na gyndu nech ťa ešte pozrú - radšej o jedno USG viac ako bolesti ktoré popisuješ 😉
ja som toto mala a to som nerodila dvojicky a aj teraz ma to niekedy chyta.. tiez sa s tym chystam k lekarovi (cca 2 mesiace po porode sa mo zhorsilo, robili mi kyret v inej nemocnici, nakolko tiez prisli na to ze ma po porode zle vycistili - ale este som krvacala)
@viciouss ano, velmi podobne som mala - boli to hemoroidy (nekrvacali, iba boleli, presne takto, preslo to nejako po dvoch mesiacoch). Ak si rodila prirodzene, tak je to dost mozne.
@hradnapani to bol moj tip, ze to mozu byt aj h. Ale nikdy som ich nemala tak neviem, aky by to mal byt pocit.. Aj si si to nejak liecila, alebo len casom?
@viciouss ani ja som ich nikdy predtym, ani potom nemala. Mne pomohli Avenoc cipky (mast nie, ta bola slaba), ale urcite pomoze aj cokolvek ine, co je na toto urcene, v lekarni ti poradia. Ale pamatam si to, ani chodit som nemohla, len lezat, bolo to utrpenie... ale ten Avenoc zabral dost rychlo, tusim jedno ci dve balenia maximalne (len som sa k nemu dostala neskoro), lebo som to dlho neriesila.
@hradnapani asi to skusim aj ja. aj ked si nie som ista ci su to fakt hem. myslela som si ze pri nich boli len zadok a nie ze to moze ist aj dopredu
@viciouss ak nepomoze, neublizi. drzim palce
odporucam ist ku gyn,,,treba sono ci tam nieco nemohlo ostat...ja som mala bolesti este cca 3tyz,po porode.behali sme po nakupoch.isla som hodit sprchu a taka zrazenina krvi zo mna vyletela ako moja past...odvtedy ok.malinka ma 3 mesiace a uz som mala i 2 krat menzes,hlavne pravidelny.
mna to boli akokeby z vonka.. Vnutri nemam bolesti.. Pojdem veru tej doktorke, len som myslela ze treba naozaj pockat tych 6 tyzdnov a az potom riesit. Ale ked tak citam na nete o tych bolestiach a krvacani, tak v mojom pripade by to malo uz ustavat..
@viciouss ahoj mala som to podobne rodila som priridzene 1 dieta prvorodicka. tie bolesti boli strasne hocikedy ma to chytilo aj pocas kocikovania. mam ich prakticky dodnes a to som 3 roky po porode. intenzivne bolesti som mala rok, postupne sa to zmiernovalo ale nevymizli. a tiez mi vtedy pomoze len si lahnut. hovorila som to aj Dr urobil vnutorne sono a zistil krcove zily v malej panve. no bolia ma aj jazvy aj h. taka kompletka 😠 5tyzdnov po porode mi robili kyret kvoli neprestavajucemu krvacaniu-zbytky obalov a placenty...
no tak bola som u doktorky a mam zapal maternice a nevieem co este a ze mi budu robit kyretaz. takze super :(((( dostala som antibiotika a uvidime ako pomozu
🙂 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@viciouss ahoj, ja som tiez porodila dvojicky prirodzene a po porode som mala tiez bolesti. strasne ma bolelo brucho, tazilo ma, nevedela som sa ani poriadne vystriet, ci nadychnut, neviem, ci su to tie tvoje bolesti, ale potom sa zistilo, ze mi tam ostal kusok placenty