Bolesti bruška po termíne. Ako to bude prebiehať ďalej?

adulkadk
13. mar 2013

Ahojte...dnes mám termín porodu,no maličkemu sa akosi von nechce.viem,že termín sa može posunuť aj o dva týždne,no už asi štyry dni ma pobolieva brucho ako keby som mala pred menzesom...viete mi niektorá podla vlastných skusenosti povedať,ako to prebiehalo u vás...zatial mi ešte neodišla ani zátka ani plodova voda a ani bruško mi nejako extra nekleslo...

lilitela
13. mar 2013

A doktor ti nepovedal? Dnes si nebola na vysetreni? Ja som bola v den porodu, pre istotu mi spravili sono, kdze bolo vsetko ok, vyjednala som si este tyzden odklad. Po tyzdni ma prijali do nemocky, vysetrili, a v noci sa to rozbehlo, neviem ci zo stresu a tiez sa to prejavovalo krcami ako pri menzesi, cize bolesti, ziadne velke kontrakcie sa nekonali.

cerez
13. mar 2013

Ešte aby si neporodila zajtra! Som presvedčená, že to bude už čoskoro. Držím ti palce!!!!!!!!!

luciahub1
14. mar 2013

No, tak ja som 3 dni po termíne aj kontrakcie dostala, utekala som do nemocnice a nič...brucho vysoko...myslím, že to budeš cítiť ako ti padne...mne ho nakoniec vyvolávali...každý deň mi dali niečo a nakoniec cisársky...

zigzag
14. mar 2013

tak to bude skoro uz, mne zatka odisla az po 9 hodinach od prvej kontakcie,, zo zaciatku kazdych 20 min, mna drobec potrapil rodila som 15 hod, ale vsetko prirodzene, bez epi a oxitocinu,, takze pomalicky, drzim palce 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre