Ahojte...dnes mám termín porodu,no maličkemu sa akosi von nechce.viem,že termín sa može posunuť aj o dva týždne,no už asi štyry dni ma pobolieva brucho ako keby som mala pred menzesom...viete mi niektorá podla vlastných skusenosti povedať,ako to prebiehalo u vás...zatial mi ešte neodišla ani zátka ani plodova voda a ani bruško mi nejako extra nekleslo...
Ešte aby si neporodila zajtra! Som presvedčená, že to bude už čoskoro. Držím ti palce!!!!!!!!!
No, tak ja som 3 dni po termíne aj kontrakcie dostala, utekala som do nemocnice a nič...brucho vysoko...myslím, že to budeš cítiť ako ti padne...mne ho nakoniec vyvolávali...každý deň mi dali niečo a nakoniec cisársky...
tak to bude skoro uz, mne zatka odisla az po 9 hodinach od prvej kontakcie,, zo zaciatku kazdych 20 min, mna drobec potrapil rodila som 15 hod, ale vsetko prirodzene, bez epi a oxitocinu,, takze pomalicky, drzim palce 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
A doktor ti nepovedal? Dnes si nebola na vysetreni? Ja som bola v den porodu, pre istotu mi spravili sono, kdze bolo vsetko ok, vyjednala som si este tyzden odklad. Po tyzdni ma prijali do nemocky, vysetrili, a v noci sa to rozbehlo, neviem ci zo stresu a tiez sa to prejavovalo krcami ako pri menzesi, cize bolesti, ziadne velke kontrakcie sa nekonali.