Bolesti brucha po sekcii.

matya12
26. mar 2020

Žienky, som mesiac po sekcii, rana zahojena, doteraz bolo všetko ok, no posledne dni ma začalo boliet brucho ale az niekde pod pupkom aj na dotyk je to citlivejšie. Je možné ze tam bol nejaky vnutorny rez? Nejde mi do hlavy co ma tam boli ked ranu mam uplne dole. Mali ste niektorá podobny problem?

janinah
26. mar 2020

kolko cm pod pupkom?

matya12
autor
26. mar 2020

@janinah neviem, 5-10cm, záleží v akej polohe som.. Stale citim ze je to tam citlive... Ako keby ma bolela vrstva par cm do hlbky brucha pod kožou a tukom. Ťažko opisat...

janinah
26. mar 2020

maternica je nižšie

matya12
autor
26. mar 2020

@janinah ved práve tomu nerozumiem, nie je to konkrétne miesto ale vyslovene akoby vrstva pod kožou a tukom.. Ale je to dosť nepríjemné, velmi to citim aj ked si brusko natieram. Snáď to prejde, k doktorke s teraz nedostanem..

tanuuulka
26. mar 2020

ahoj, ja som 4 mesiace po druhej a stále to mám citlivé, ale je to už oveľa slabšie... dlho som to mala tak, že som sa napr. ani oprieť o stôl nemohla. ale už to pomaly odznieva 🙂

lenuliatko84
26. mar 2020

No ja som mala sem tam bolesti aj po pol roku a ranu som mala uz krasnu.

ve_ja_15
31. mar 2020

Ahoj, mam podobný problém. Nedostavas do toho miesta kŕče? Ja som mala taketo bolestj už v tehotenstve, nakolko som bola už po jednej sekcii spomenula som to doktorke a povedala že kym neboli priamo rana tak to nemusi nic byť. Vtedy som to pripisovala tehotenstvu ale teraz tiež neviem co ma moze bolieť v tom miestne. Mam to citlive na dotyk tiež par cm po pupkom a ako vravim obcas v noci dostanem kŕč do toho miesta.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre