Žienky, som mesiac po sekcii, rana zahojena, doteraz bolo všetko ok, no posledne dni ma začalo boliet brucho ale az niekde pod pupkom aj na dotyk je to citlivejšie. Je možné ze tam bol nejaky vnutorny rez? Nejde mi do hlavy co ma tam boli ked ranu mam uplne dole. Mali ste niektorá podobny problem?
maternica je nižšie
ahoj, ja som 4 mesiace po druhej a stále to mám citlivé, ale je to už oveľa slabšie... dlho som to mala tak, že som sa napr. ani oprieť o stôl nemohla. ale už to pomaly odznieva 🙂
No ja som mala sem tam bolesti aj po pol roku a ranu som mala uz krasnu.
Ahoj, mam podobný problém. Nedostavas do toho miesta kŕče? Ja som mala taketo bolestj už v tehotenstve, nakolko som bola už po jednej sekcii spomenula som to doktorke a povedala že kym neboli priamo rana tak to nemusi nic byť. Vtedy som to pripisovala tehotenstvu ale teraz tiež neviem co ma moze bolieť v tom miestne. Mam to citlive na dotyk tiež par cm po pupkom a ako vravim obcas v noci dostanem kŕč do toho miesta.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
kolko cm pod pupkom?