Baby ako ste boli na tom vy ?Som prvorodicka, a od rana mam ako si taha dole v maternici prestane potom cca o hodinu zas som 38+1t
A malicka ma uz velmi nizko hlavicku.
Ked ma to zacne boliet nemozem sa ani zohnut boli ma aj konecnik sekunda a prestane bojim sa aby nevipadla ☺☺... Zacina sa porod ? Boli ste na tom ajjj vy tak ??
@mamulik10 Asi len cakat 😶 niekedy mam aj bolest ako keby som mala ist na velku potrebu ale za 5 minit to prestane .
A tvrdne mi brucho furt pri chodzi to az s bolestou😐,....
Nie je to znak pôrodu, len príprava naň. Je to skôr znak toho že je už dosť nízko a keď hlavičkou nalieha tak to takto cítiš. Ja som toto cítila posledné 2 týždne tiež, rodila som v termíne. Je to nepríjemné, pocitovo sa panva ide niekedy rozpadnúť. Skús teplú sprchu, trochu posedieť na fitlopte, vrámci možností sa ponaťahovať. A šetrný pohyb.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ahoj pred 2 týždňami som zažívala posledny mesiac to co Ty a malý sa ani len zďaleka nechystal vonka. Ale ak máš strach pre istotu pohotovosť nikdy nieje na škodu ist skor a byt v kľude ako sa stresovat ci náhodou... a mamicky mi na mkväčšinou radili teplu vanu a vždy to polavilo.