Ahojte baby som 7 mesiacov po sekcii a vcera ma strasne bolela rana ,ale neskutocne takto ma bolela ked som sa prvy krat po sekcii postavila.Pred menzesom ma rana bolieva ale uuuplne slabucko.S nicim som sa nenatahovala jedine vcera som bola na 4 hod. prechadzke.Stalo sa to niektorej?
@yashmin ahoj, ja som síce nemala sc.... ale ako v piatich rokoch mi vyberali slepák a tá rana ma dodnes bolieva... a nie pravidelne.. jednoducho príde obdobie, keď ma bolí akoby som bola deň po reze.. najčastejšie to mám pri zmene počasia, pri MS vôbec nie, keď prechladnem odspodku, alebo keď preťažím organizmus 😅
ale ak sa ti čokoľvek nezdá, mala by si s tým zájsť na gyn 😉
Ahoj, na Tvojom mieste by som zašla na vyšetrenie - pre istotu. Som tiež po sekcii, rana sa občas ozve pri zmenách počasia a pod. ako písala vefi89, ale nie tak silno ako keď sa človek postaví po sekcii 1x.
ja som po sekcii skoro rok , ale rana ma nikdy tak nebolela ako ty pises. iba niekedy ,ked je mena poasia ale to sa neda nazvat ani bolestou.
skus zajst k doktorovi.
dik baby zajtra rano uz aj idem teraz ta bolest troska ustupila ale stale boli ☹ a to som si myslela ze som za vodou ....
ahojte ja som vyse 2rokov po sekcii, a posledny polrok ma boli vonkajsia jazva a3-4cm nad nou v nutri to bude asi ranana materniici, troska sa bojim. teraz aj to pocasie blbne tak neviem co a ako lebo vsetky kamaratky co mali planovanesc su v poho len ja nie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
fnuk niktora mi neporadi :(