Bolesť pri močení po cisárskom

katka4u
4. mar 2018

Ahojte, som 3 den po cisarskom a ked idem na vecko cikat, tak je to neskutocna bolest...nema to nic s ranou, ale akonahle zacnem cikat, akoby mi cele brucho vo vnutri stahovalo alebo niekto vrazil noz do brucha...a to az kym sa nevycikam 😕 mali ste to niekto? Lekar netusi co to je, este spravia test, ci to nie je zapal, ale podla mna to by bola ina bolest. Toto je fakt brutalbe 😣
Poradte prosim, ci ste tym niekto presli a co to moze byt.

lindt
4. mar 2018

ja som mala nieco podobne, a napokon som to mala v hlave. strach ani neviem preco. co si tak vybavujem, poslali ma pocas porodu na wc a viem,ze mi neslo, ale trebalo mi. strasne som tlacila a bala sa toho, co ma caka a nic. nasledne to skoncilo akutnou sekciou a tato epizodka sa mi tak vryla do pamate, ze si pamatam uplne nepodstatne detaily... no a potom ma to bolelo, akoby ma v mechuri rezali. poradili ist do sprchy a uvolnit sa, vzali moc a spravili sono. vsetko v poriadku. a akosi to samo preslo, presvedcila som samu seba, ze je to v poriadku a prejde to a pojdeme domov. 😊 verim, ze to u teba nebude nic vazne. mala si akutnu sekciu?

sanalex
4. mar 2018

Tak ako mocak dostal zabrať tiež. Ja som napr mocak vôbec necítili nejaký čas. Som si len tak náhodne spomenula že aha dnes som ešte necikala. Úplne som ho mala bez citu. Tak ty máš možno bolesti.
Plus asi si bola cievkovana čiže určite aj to. Ja po cievkovani ale nie po cisárskom som skrabala steny na záchode, cely dom ma počul.

aly
4. mar 2018

Ja som mala zápal po cisárskom a v moči mi našli ecoli a iné hnusobstva, nech Ti skontrolujú moč, ja som to mala z cuevkivania a dali mu na to ATB

lalota
4. mar 2018

Bežné po cisárskom - mala si zavedený katéter. Ak ťažkosti budú pretrvávať odber moču na kultiváciu a citlivost

fantinka
4. mar 2018

Tiez som mala po sekcii bolesti. Myslim, ze dost dlho...mozno aj 2 mesiace. Myslela som, ze to bol zapal z cievkovania, pila som sirupy, caje, ale potom to preslo samo ani neviem ako a odvtedy ziadna bolest klop klop.

katarinka289
4. mar 2018

Tiez som to mala po oboch sekciach.Cikala som stylom ze vyyyyyydych a vtedy to nebolelo tak

marllik
4. mar 2018

Ja som tiez mala po cisarskom bolesti pri cikani.. myslela som si , ze to tak ma byt, ved po operacii boli vsetko.. az ked mi teplota vysla na 39 som si uvedomila, ze to nie je ok. mala som zapal mocovych ciest - pravdepodobne infekcia z cievkovania. musela som brat ATB.

len_leninek
4. mar 2018

Mňa bolelo cikanie keď som už šla na wc s plným mechúrom, hlavne ráno. Akoby mi to celé tam vnútri klesalo ako som sa vyprázdňovala. Vždy som musela na chvíľu prestať.

bielanevesta
4. mar 2018

Po prvom CR som s tým problém nemala, ale po druhom neskutočne. Normálne som sa potom skoro nevedela postaviť. Ale asi tak po týždni sa to začalo zlepšovať a po dvoch týždňoch už to bolo bez problémov

katka4u
autor
4. mar 2018

Dakujem vam, aspon viem, ze sa to nestalo len mne 😊 ano, mala som kateter na 24 hodin, tak mozno to aj s tym suvisi....ale ta bolest, to je fakt neskutocne, uz si zacinam mysliet, ze mi prisili aj mocovy mechur spolu s ranou a ked cikam, tak sa mi o to prisite stahuje 😀😀 no uvidim ako zajtra testy dopadnu

janina1127
5. mar 2018

Treba sa dať hlavne duševne do pohody. Niekto ťažšie znáša to, keď mu zavádzajú hadičku do mechúra a mohlo sa stať, že sa trocha odrel a potrebuje čas, aby sa zahojil

bibistec
5. mar 2018

Tak podla mna to nie je normalne treba vysetrenie. Ja som po. Cisarskom nic take nemala

evicaveverica
5. mar 2018

Hej po sekcii, mala som v porodnici este aj zavedeny dren, ked som sa chcela vycikat musela som sa predychat aby sa mi svaly uvolnili. Ale ako vybrali dren bolest sa zmensila az do tyzdna uplne odisla.

evicaveverica
5. mar 2018

Inak ja po tom cievkovani pri nadmernej namahe mam malilinky unik mocu, stretli ste sa s tym?

vierocka888
12. máj 2018

Baby ahojte. Pridam sa k vam. Snad mi niekto odpovie...
Som 8my den po sekcii. Mam rezavu bolest pri moceni, inak cez den citim bolest dole. Mali ste to tak pri zapale po cievkovani?
Tiez by ma zaujimalo, ci mate taku ostru bolest v bruchu, v okolo pupka? Ani maleho si nemozem polozit na brucho, idem umriet ☹

katarinka289
12. máj 2018

@vierocka888 Mna veru po SC ani nenapadlo davat si dceru na brucho.Samozrejme, ze to boli. Si predstav, ze si bola cela otvorena, cele svalstvo a maternicu rozrezali, co chces byt fit behom par dni? Ja somod prvej sekcie 6 rokov od druhej 3 a uz si nedokazem kychnut bez toho, aby som sa ne skrcila do klbka, inak ma jazva pichne

snehuuulienka
12. máj 2018

Aj ja som problém po cs s močením,tiež ma tak všetko rezalo,ale prešlo mi to samé po pár tyzd
@katka4u

suldenka
12. máj 2018

Ja som to mala tiež po cievkovani som myslela že skapem od bolesti dali mi antibiotiká a potom to prešlo koncom júna ma čaká druhá sekcia ale chcem odmietnuť aj cievkovanie aj kateter neviem co mi na to povedia.

evittam
12. máj 2018

Nie, žiadny problem. A to hneď po vytiahnutí cievkovania.

vierocka888
13. máj 2018

@katarinka289 to polozenie na brucho som nemyslela doslovne.len som si maleho oprela o seba chrbatikom a stala som pri tom...nie ze by na mne lezal celou vahou 🙂

evita168
13. máj 2018

Ja som to zazivala presne rovnako po sekci je to z toho cievkovania ja som cikala na etapy tak ze som musla prestavky robit pri cikani lebo som myslela ze ziletky mam v bruchu a tiez mi tak akoby klesalo nieco v bruchu hrozne po mesiaci to preslo ale kazde moje cikanie bolo ako za trest normalne spotena som vysla z wc

vierocka888
13. máj 2018

@evita168 presne, ten pocit akoby mi klesli vsetky vnutornosti a tlacili dole.... no dufam ze to prejde co najskor....

evita168
13. máj 2018

@vierocka888 urcite to prejde je to po sekci normalny stav akurat ho treba nejak rozdychat

vandica
13. máj 2018

Ja som to tiež mala, prešlo to samo. Ale poviem ti, ze od porodu musim chodit v noci aj 3krat na wc, co mi treba, a to pritom v noci ani nepijem. Je to už 11mesiacov, ale cela som ,,dod..ana" , necitim sa dobre odvtedy, uplne nekomfortne, čo sa tyka brucha, rany, močaku....stale nejake neprijemne bolesti, pocity, tlaky. To ze som ako rosnicka ani nehovorim. Bolest v rane ked ma byt zmena pocasia je vzdy. A ked som dostala prvu MS po porode, tak som myslela ze pojdem na pohotovost. Rana ma vtedy bolela ako ked som to mala uplne cerstve. Ty si len 8dni po sekci, takze je to vsetko uplne normalne.

katka4u
autor
13. máj 2018

Ahojte,som "rada" ze som ti nemala len ja 😁 casom to naozaj preslo a teraz po 2 mesiacoch uz mozem povedat, ze som celkom fit....este sem tam citim bolest, hlavne po narocnom dni, kedze moja mala by sa len nosila 😁 ale uz je to teda o dost lepsie a nastastie ziadne dalsie komplikacie neboli, tak verim, ze uz ani nebudu 😊 takze ak to teraz niekto preziva, budte kludne, treba len vydzat a vsetka bolest prejde, drzim palce 😊

manila421
11. sep 2018

@aly ahoj prosim ta a ku komu mam dat skontrolovat moc? gznda, ci obvodak? nalievam sa urologickzm cajom ale nezabera

aly
11. sep 2018

@manila421 mne este v porodnici zobrali na rozbor ake asi by som sla na gyn.

manila421
12. sep 2018

Dakujem, ja este do piatku vydrzim, idem stehy vyberat a rovno im moc prinesiem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre