Baby mám problém, dnes som bola na kontrole po 600nedeli a všetko je vraj ok. Tak sme s mužom dnes aj skúsili ale mňa to dosť bolelo tak sme museli skončiť. Vnútri má to nebolí ale v okolí a pri močovej dierke tam najviac. Neviete čím to môže byť? Dosť ma to štve. Mám skúsiť repíkové zábaly na vložku? Alebo čo?
sestonedelie...nie seststonedelie
obyčajne nereagujem na gramatiku, ale toto je momentálne moja srdcovka, ospravedlnujem sa 😅 ... to znamená, že skratku od slova šestorčatá napíšeme ako 600rčatá?
.
a k otazke- je to vysostne individualne, niekoho to prestane bolieť dosť skoro, niekoľko tyždnov po porode, niekoho tie šviky tlačia aj roky- častejší je určite ten prvý prípad...
to šestonedelie je len taky orientačny nazov, niekto je fit po 4 tyzdnoch, niekto po 3 mesiacoch, možno nejaký ten repík na vložke môže urychliť hojenie, povedala by som však že ešte viac čerstvy vzduch ... daj svojmu telu čas, ktorý potrebuje...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Lebo si po pôrode tak to bolí, to je normálne.