Ahoj začal mi 38 týždeň vnoci s piatku na sobotu má 2 krát rozboleli strašne kríže a mala som tlaky v podbrusi a tvrdlo mi brucho a v noci so soboty na dnes som taký problém mala skoro celú noc nachvilu ustalo potom znova vôbec som nespala a dnes sa mi objavil asi pred 2 hodinami vytok bol husti ako gel kombinovaný priesvitny s bielim tak do kremova bez zápachu pociťujem také slabšie tlaky myslíte že už pôjdem som druhorodicka pri prvom som začala krvácať a museli mi vyvolávať takže som to také nemala a teraz neviem čo mám robiť mám v noci budiť manžela ak sa mi to znova objaví tie bolesti?väčšinou mi to vyskočí v noci cez deň to je v pohode ďakujem za rady
Odisla hlienova zatka. Do troch dni by mal prist porod. Pri bolesti si daj teply kupel. Ak prejdu este to nie je ono.
mne sa zda, ze hlienova zatka moze odist aj tyzden pred porodom. ale ten kupel resp tepla sprcha moze byt smerodajny - ak po nom bolesti neprejdu, ale pokracuju dalej resp sa zintenzivnia, treba ist do porodnice. drzim palce 🙂
To ti odišla hlienová zátka. Presne to bolo aj u mňa. Boleli ma kríže a krátko na to mi odišla hlienová zátka. Postupne sa mi pridružili nepravidelné kontrakcie, ale začala aj odtekať plodová voda. Ako náhle ti začne odtekať, šup do nemocnice.
Ďakujem vám veľmi pekne za rady
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@jankajamka ked ti to prechádza tak to su poslíčkovia,kontrakcie by sa nezastavili