Baby potrebujem poradit,od rana mam bolesti v krížoch a podbrusku ako pri mrche,bolia ma v kuse asi od deviatej,len niekedy je ta bolest silnejsia a niekedy slabsia a k tomu ma aj prehana na wc,prosim vas môzu to byť uz poslickovia termin mam 27novembra.
Skúšala si si dať teplú sprchu? Ja som to mala tiež takto, ale poslíčkovia to u mňa neboli. U mňa to boli kontrakcie a syn sa narodil o 2 týždne skôr. Šla by som do nemocnice dať sa natočiť na pás.
Mozu to byt poslickovia a moze to byt porod...
Mna tahalo v krizoch, a na kontrole 2,5 tyzdna pred terminom mi lekarka hovori, ze som na 3cm otvorena! To bolo o 10 rano. O 2 prisli naozajstne kontrakcie, o 3 som bola v porodnici a o 18:20 bola dcera na svete 🙂
@dominicka23000 Ako sa cítiš? Prešlo to?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
termin mam rovnako ako ty... osobne si myslim ze to moze byt aj viac ako len poslickovia, odsleduj si ci sa ti bolesti zintenzivnuju a ak ano, tak by som vybehla ukazat sa do porodnice pre istotu... mala som presne tieto iste prejavy pri prvom dietati a aj som porodila do par hodin 😉