Bolesť krížom pred pôrodom

nikuska115
4. júl 2015

Ahojte baby , Mam ku vam jednu velku prosbu, Asi tak pred 2 h ma zacali boliet strasne krize, ale myslela som si , ze to oblicky lebo berem aj antibiotika, lebo s ami tam drzi moc, Isla som sa osprchovat aby to trosku preslo , a prvy krat sa mi stalo ze som sa z nicho nic v sprche pocurala, a stalo sa mi to 3krat ,,, dala som si vlozku , a lahla som si , vstala som s pocitom, ze potrebujem ist na wc ,ale zacalo zase same tiez zo mna, a teraz klazde 2 minuty chodim na wc, myslite si ze je to plodova voda ??? idem uz rodit ?? A ked som si dolu chytila tak cosi cudne som tam citila, tak som sa kukla do zrkadla a cosi tam mam , akusi trubku ja neviem definovat co ej to ,, ale ziadne bolesti v brusku krce nemam ,,,poradte mi prosim vas...

charity
4. júl 2015

@nikuska115 Ta trubka moze byt pupocnik. Ak ano, moze byt zakliesneny. Okamzite do nemocnice.

junova
4. júl 2015

V koľkom si mesiaci? Ak to odteka samé, je to plodova voda. Bolesti prídu neskôr. Predovšetkým sa nechytaj tam dole, na to je lekár. Chod do nemocnice na príjem. Veľa šťastia.

endzi81
4. júl 2015

utekaj do nemocnice!!!

miriem
4. júl 2015

Z toho co pises, to moze byt plodova voda odtekajuca po castiach. Cikanie dokazes zastavit stiahnutim svalov ale plodovu vodu nie. V ktorom si tt? Dobal si veci a v klude chod do porodnice, zober so sebou aj tu vlozku, oni z toho zistia, ci je to plodova voda. Hlavne bez stresu😉 Ohladom tej "trubky" ti poradit neviem, ale v porodnici isto budu vediet o co ide.

zuzanag1
4. júl 2015

nikuska115 ako si dopadla???

monicm
4. júl 2015

@nikuska115 Dúfam, že si už v nemocnici, veľa šťastia.

nikuska115
autor
5. júl 2015

Ahojte,no lezim uz v nemocnici ,isla som hned, no dali mi antibiotika do infuzie,ze mam streptokoka, a ked som prisla do nemocnice uz mi aj voda prestala tiect, tak ma ide porazit, aj pasy mam dovre,ziadne kontrakcie, tak som tu asi zbytocne, ach jaj, dufam ze ma pustia.....

charity
5. júl 2015

@nikuska115 Ak Ti praskla voda, tak Ta uz nepustia. Zvycajny postup je taky, ze po prasknuti vody by si mala do 24 hodin porodit. Co bola ta trubka?

nikuska115
autor
5. júl 2015

No tak idu mi dat antibiotika aby sa nedostala ziadna infekcia ku nemu kedze odtiekla ta plodova voda, a ze zajtra mi porobia vsetky ostatne vytery atd a sa uvidi.. Zaznamy mam paradne, ziadne kontrakcie, tak dufam ze ak tak ma pusti domov... Zajtra

ivanapetrasova
5. júl 2015

No ak ti odtiekla voda tak aj napriek paradnym zaznamom musi babo von do 24 hodin.. ja by som sa velmi domov nebrala. Mne odtieklo trosku vody vecer o 9, sla som radsej do porodnice aj napriek tomu ze som nemala vobec kontrakcie. Do rana nic, zaznamy super, rano mi dali cipok na vyvolanie kontrakcii a na obed bol drobec von. Takze prajem fajn porod nech vsetko dobre dopadne 🙂

ivanapetrasova
5. júl 2015

A tiez mi museli dat atb kvoli tej odtecenej vode. Cize rovnaky pripad ako ty. Drz sa 🙂

miriem
5. júl 2015

@nikuska115 no ak si na slovensku, tak po odteceni plodovej vody ta urcite domov neposlu. Max do 48 hodin od odtecenia ti vyvolaju porod, ak sa ti nespusti sam. Iba ak si este v skorom tyzdni a voda sa ti bude dalej vytvarat a neodtekat, tak mozno budu vyckavat, ale tiez ta domov neposlu.

sajmiona
5. júl 2015

Mozno ta domov pustia, mne odtiekla polovica plodovej vody aj hlienova zatka. Stale sa ma pytali ci som sa to nedocikala pritom mali 12vloziek mokrych a vobec neskusali roztokom ci to je plodovka. Skratka vlozky vyhodili , dali ATB a o tyzden ma pustili, pretoze sa plodova voda doplnila.

nikuska115
autor
5. júl 2015

No nic nehovorili o porode ja som 37tt iba ze mi daju antibiotika. Tak uvidime zajtra ze co mi povedia lebo je velka vizita...

mia265
5. júl 2015

Mne to prišlo všetko naraz, hlienová zátka,hnačka,na vracanie,kontrakcie,zimnica, za hodinu som šla rodiť. Ešte že som bola v nemocnici 😀 Ale teda pôrod bol vyvolávaný

charity
5. júl 2015

@nikuska115 Maju v Tvojej nemocnici novorodenecku JISku? Ak nie, tak byt Tebou tak zmenim nemocnicu.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre