ahojte mamicky potrebujem radu.dnes som po navsteve wc nasla na toaletnom papiery taky ako keby tahavy hlien mliecnozltej farby.prislo mi to ako tahavy sopel...moze to byt hlien zatka....okolo obeda som mala bolesti v oblasti krizov ako pri menzese trvalo to aj 1.5min...
no ja som praveze pri dcerke nemala primes krvi,lekar vravel,ze moze byt aj bez ,....tak som z toho z matena
mne odišla hlienová zátka týždeň pred pôrodom, bola úplne priesvitná, žiadna krv, a vždy po cikaní som ju zbadala na papieri, asi 2 dni mi odchádzala po častiach. Pripomínalo mi to gél na vlasy 😀 . Ale neviem či takto skoro ti môže odísť, mala by si sa asi poradiť s lekárom. Ale zas viem tak, že aj pár týždňov pred pôrodom zvykne odísť. A tie bolesti sú normálne, to som mala aj ja.
@barbara088 ani ja som nemala prímes krvi. 🙂 myslím, že môže to byť čo píšeš 🙂
no uz asi mesiac mam nakazany kludovy rezim a setrit nakolko mi hrozi skorsi porod,tak som sa uplne zlakla ked som to zbadala.lekar mi povedal,ze pri zlepseni toho tvrdnutia bruska hospitalizacia a mam mat ten klud,ale ako ked mam doma 2 drobcov sa to neda.manzel mi sice pomaha ako sa da,ale tiez musi chodit do prace potrebujeme z niecoho zit... 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@barbara088 hllienova zatka je s primesou krvi, mliecnozlty hlien je v tehu uplne normalny...