Bojim sa normalneho pôrodu. Mohla by som si zvoliť spinal?
@michaelabuzova Na spinal potrebuješ odporúčanie od MUDr. Len tak na vyžiadanie ti ho nik nedá. Ja napríklad trpím úzkosťami, tak mám takú možnosť, ale radšej som ju odmietla. A idem na Epidural. Cisára som odmietla preto lebo mám doma ešte staršie deti a po cisare si ešte taká bolestivá, bojím sa ako by som zvládla starostlivosť o ne.
odporúčam ti mrknúť si na nete niečo o hypnopôrode, myslím si, že ti to pomôže 🙂
Poviem to, pôrod je nič … oproti tomu čo tá caka potom doma 😂
Rodila som 36h, nevedela som sa otvárať, tolko liekov čo som dostala, už zvažovali cisársky …
No na koniec sa podarilo prirodzene …. Prvé 3 dni som chodila ako pos*ata ale potom úplne v pohode …
Ja by som do spinalu neisla … možno budeš mat tak rýchly pôrod že 2x zakasles a dieta bude vonku
@michaelabuzova odporúčam ti zazmluvnit si lekára a epidural... Ja som sa tiež bála, ale zvládla som to... Pre cítila som všetko okrem bolesti a večer som už držala malého v rukách 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@michaelabuzova mala som aj sekciu aj normálny a nemáš sa čoho báť 🙂. Normálny je oveľa oveľa lepši. 🙂