Maminky, prosim Vas zazili ste nieco podobne?
Do porodu mam este 2 tt, ale uz 2 den mam vytok v podobe zelenkaveho hlienu, dakedy s troskou ruzovkasteho. Nie je toho ale vela. A nie ste. Zacalo to vcera, utekala som do porodnice, vysetrili ma, pasy, sono, ale na porod ze to este nie je... odmietol lekar vyvolavanie, ze nie je na to ziadny dovod este. Proste len cakat. V pondelok by som mala mat poradnu.
Som bez kontrakcii, pohyby citim, nekrvacam...lezim.
Mali ste to nejaka podobne? Kolko ste takto vydrzali?
Som druhorodicka, ale prvy porod som mala uplny iny, bez tohto vsetkeho... neviem si to preto porovnat.
Dakujem
Da
Nejdem tu nikoho strašiť . Mne posledný týždeň takí šedý výtok tiekol hnedý. Povedala som doktorovi svojmu a on povedal že to je nič . A keď som išla s bolesťami do pôrodnice povedali že to je už plodová voda a bola zelena a tak muselo ísť bábo hneď von cisárskym . Takže .👆radšej ísť skôr ,oni ťa pozru . Držím palce ❤️😍
@newmoomy ano ano, to ma upokojoval aj doktor 👍 dakujem ti za reakciu.
@otvorena ano, letela som tam vcera... vsetko skontroloval. Vytok mam ako pri ovu, akurat obcas je sem tam ruzovkasty. Nie ani vzdy praveze. Bez kontrakcii...
Vyslovene mi povedal, ze nie je dovod este vyvolavat, mohlo by to poskodit mne i malej... je to zmamy nemam dovod neverit mu.
Samozrejme keby nieco, mam hned prist. Ale tiez tam nechcem behat ako sibnuta zase kazdy den 🙉 to zase moc nepomaha mne...
Tak potom ok
@otvorena dakujem ti. Myslim keby ze mam uz "iba" tyzden, mozno by daco skusil... ale vyslovene povedal ze nie. Teraz v pondelok na poradni mi povedala lekarka, ze uz podla nej porodim bud. t tyzden. Resp. ze nalez je pekny, otvaram sa a ked dame sex, mala bude aj na svete coby dup 😁
❤️🥰
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
To ti odteká hlienova zátka neznamená to že ideš už rodiť.. môže to prísť aj o týždne(pár dní)... netreba sa stresovať keď to má prísť tak to príde