Som v 40tt, včera som mala termín pôrodu. Zajtra idem už ležať do pôrodnice. Mám s toho všetkého strach ako asi každá prvorodička. Balím si veci a dúfam že mám všetko. Mám obavy aké budu sestričky a lekári. Aký bude pôrod. Kedže sme každá žena iná aká bude vyvolávačka či budu veľké bolesti. Chcem sa spýtať čo je lepšie či nadštandartná izba alebo normálna? Kedže idem rodit na MY. Tak by som bola rada ak máte skúsenosti s touto pôrodnicou, tak ich napisali. Dakujem
@ada1570 len chod, nech ta maju pod dohladom, k personalu bud slusna ale asertivna, pred kazdym zakrokom ich pekne poziadaj nech ti to vyvetlia, ak budes na pochybach, mas pravo na nazor ineho lekara..
Ja som hneď deň po termíne mala nastúpiť do nemocnice, absolútne žiadne problémy. Vyvolávali až po 41tt. Ležala som tam síce, ale nedialo sa nič, oddych a veget 😀 neboj sa, bude to dobre 🙂
Ahoj, síce iná pôrodnica a mesto, ale rozhodne som bola šťastnejšia na samostatnej izbe s kúpelkou, pokojom pri kojení a možnosťou návštev na izbe. Ale dá sa zvládnuť v pohode aj normálna samozrejme.
@ada1570 ja som bola v nadštandardnej.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@ada1570 a preco uz ides lezat? Urcite lekari vedia preco ale mas nejaky problem?