Blíži sa pôrod, keď ma preháňa?

sjuzocka
14. máj 2013

Ahojte, dnes ma poriadne preháňa, aj nejak nevoľno mi je, aj ma ponapínalo na zvracanie, ale neviem o tom, že by som zjedla niečo podozrivého... môj jedálniček v posledných dňoch by bol asi skôr na zápchu 🙂)) trochu cítim nechutenstvo... tak premýšľam, či UŽ TO ZAČALO. Keďže predošlé pôrody boli vyvolávané, v podstate ani nemám skúsenosť s tým, ako sa prirodzene rozbieha pôrod, tak by ma zaujímalo, koľké z vás mali skúsenosť s hnačkou tesne pred pôrodom - a koľko pred pôrodom to bolo (deň, týždeň?). Hlienová zátka zatiaľ nič a bruško tvrdne, ale tak štandardne ako v poslednej dobe často, bez bolestí zatiaľ. No posledné dva dni som oveľa unavenejšia...

ewca
14. máj 2013

no vela zien tesne pred porodom prezenie, to je uplne normalne... uvidis...drzim palce 🙂

linda20111
14. máj 2013

@sjuzocka ja som mala hnacku ihned po odteceni plodovej vody, spolu s kontrakciami. vsetko naraz a rychlo 🙂

marylis
14. máj 2013

no ja som medzi kontrakciami grcala. Raz doma a 3x v porodnici....

zuzi79
14. máj 2013

ja som mala prehánky v podvečer a v noci som už aj išla rodiť

katy1979
14. máj 2013

Mna tiez prehanalo a v rovnaku noc mi odtiekla aj voda a nastupili kontrakcie. Vela stastia a rychly porod ti prajem

msrosie
22. máj 2013

@linda20111
@zuzi79
@katy1979 baby, a potom ste este museli absolvovat klistir?

katy1979
22. máj 2013

@msrosie ano dali mi aj to. a aj tak sa tie creva mali z coho este vycistit

linda20111
22. máj 2013

@msrosie nie, ale ani sa ma nepytali ci som mala hnacku, ja som mala velmi rychly porod, ziadna fitlopta, ziadna sprcha, len chvilku som bola na pasoch a potom hned na kreslo a rodila som. len tak tak ze sme stihli dojst do porodnice

zuzi79
22. máj 2013

áno, mne tiež ešte dali klistír

katecameron
16. jún 2013

ja som tiez mala hnacku pred porodom v noci uz nepamatam a maly sa narodil 9.44

kiki75
16. júl 2013

@marylis to grcanie nebolo zo stresu skor? ci to patri k porodu ?🙂

nativanativa
16. júl 2013

No mňa prehnalo dvakrát deň pred pôrodom,už som začala niečo tušiť,že asi sa niečo deje. Ľahla som si večer do postele a ráno keď som vstávala,ani som nestihla vstať tak mi praskla voda a mohla som sa ísť pekne nastajlovať a šmýkať na príjem

marylis
16. júl 2013

@kiki75 No zo stresu urcite nie. Uz doma pred prichodom do nemocky som vracala a tam to len pokracovalo. Hned ako zacali kontrakcie (silne od zaciatku), zacalo ma napinat. Ale to som mala aj ked som 2x mala strasne silne kramy-bolestive, tak som pri tom aj vracala. Asi tak moje telo reaguje na bolest. 😖

nativanativa
16. júl 2013

@msrosie mne dali tiež klistýr,ani som nestihla poďakovať a ledva som dobehla na hajzlík 🙂 😀

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre