Ahojte, dnes ma poriadne preháňa, aj nejak nevoľno mi je, aj ma ponapínalo na zvracanie, ale neviem o tom, že by som zjedla niečo podozrivého... môj jedálniček v posledných dňoch by bol asi skôr na zápchu 🙂)) trochu cítim nechutenstvo... tak premýšľam, či UŽ TO ZAČALO. Keďže predošlé pôrody boli vyvolávané, v podstate ani nemám skúsenosť s tým, ako sa prirodzene rozbieha pôrod, tak by ma zaujímalo, koľké z vás mali skúsenosť s hnačkou tesne pred pôrodom - a koľko pred pôrodom to bolo (deň, týždeň?). Hlienová zátka zatiaľ nič a bruško tvrdne, ale tak štandardne ako v poslednej dobe často, bez bolestí zatiaľ. No posledné dva dni som oveľa unavenejšia...
@sjuzocka ja som mala hnacku ihned po odteceni plodovej vody, spolu s kontrakciami. vsetko naraz a rychlo 🙂
no ja som medzi kontrakciami grcala. Raz doma a 3x v porodnici....
ja som mala prehánky v podvečer a v noci som už aj išla rodiť
Mna tiez prehanalo a v rovnaku noc mi odtiekla aj voda a nastupili kontrakcie. Vela stastia a rychly porod ti prajem
@linda20111
@zuzi79
@katy1979 baby, a potom ste este museli absolvovat klistir?
@msrosie nie, ale ani sa ma nepytali ci som mala hnacku, ja som mala velmi rychly porod, ziadna fitlopta, ziadna sprcha, len chvilku som bola na pasoch a potom hned na kreslo a rodila som. len tak tak ze sme stihli dojst do porodnice
áno, mne tiež ešte dali klistír
ja som tiez mala hnacku pred porodom v noci uz nepamatam a maly sa narodil 9.44
No mňa prehnalo dvakrát deň pred pôrodom,už som začala niečo tušiť,že asi sa niečo deje. Ľahla som si večer do postele a ráno keď som vstávala,ani som nestihla vstať tak mi praskla voda a mohla som sa ísť pekne nastajlovať a šmýkať na príjem
@kiki75 No zo stresu urcite nie. Uz doma pred prichodom do nemocky som vracala a tam to len pokracovalo. Hned ako zacali kontrakcie (silne od zaciatku), zacalo ma napinat. Ale to som mala aj ked som 2x mala strasne silne kramy-bolestive, tak som pri tom aj vracala. Asi tak moje telo reaguje na bolest. 😖
@msrosie mne dali tiež klistýr,ani som nestihla poďakovať a ledva som dobehla na hajzlík 🙂 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
no vela zien tesne pred porodom prezenie, to je uplne normalne... uvidis...drzim palce 🙂