Blíži sa pôrod?

danka719
28. júl 2023

Čaute baby. V noci som sa budila na silné bolesti brucha. Asi zo 3 krat. O 8 ráno som vstala už z bolesťou tak som išla dat sprchu reku ak to prejde je fajn nič sa nedeje. Lenže bolest mi neustupovala a vrážala až do križov + mi začali trpnut celé nohy. Tak som sa radsej zobrala do nemocnice radsej 100x zbytocne ako neskoro. Tam ma dali hned na salu a z pásov zistili že mám silné kontrakcie ale že ma poslu este domov lebo že prvorodičky majú takéto kontrakcie aj týždeň kym sa porod rozbehne...sadla som si do auta a v papieroch čítam HRDLO SAKRÁLNE, ZVONKA 2CM, VONKAJŠIA BRÁNKA PRE ŠPIC PRSTA, ĎALEJ ZATVORENÉ. Viete mi povedať čo to znamená? Ja som z toho jeleň 🤷‍♀️🤷‍♀️🤦‍♀️ myslíte že sa fakt ten pôrod blíži a do týždňa to na mňa príde? Som prvorodička absolútne sa do toho nevyznám.. termín pôrodu mám 20 .augusta a som 36+5tt. Ďakujem vopred za každú radu a skúsenosť 🙏🙏🙏

lenuska9999
28. júl 2023

@danka719 znamená to, že si tam dole ešte zatvorená

noami12
28. júl 2023

@danka719 ťažko povedať, ja som mala 2 cm nález aj 3 týždne pred pôrodom, bolestivé kontrakcie som mávala tiež.

mima1608
28. júl 2023

To ti nikto presne nepovie. Ja som bola od 37tt otvorená na 3.5cm, kontrakcie som mávala a nakoniec mi aj tak 42tt museli vyvolať

deti95060810
28. júl 2023

že na pôrod to ešte vôbec nevyzerá...ešte potiahneš .

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre