Blíži sa mi pôrod?

bambuliacick
12. jan 2017

Maminky, potrbujem skusenosti vase pocut v noci o druhej ma prehnalo a na toaletaku som mala stopy krv a slabe bolesti. Dla som si sprchu, krvacanie ziadne, bolesti nepravidelne po 15 az 20min. Volala som do porodnice, ze tie stopy krvi nevadia, ze mam cakat na poriadne kontrakcie, tak som isla spat, do toho strasne bolesti hlavy asi 2 hod, nakoniec som zaspala. Rank na vlozke krvava skvrnka slabucka, volam gyn.ze je to ok, zeale akmam strach, tak mamnist do porodnice, bolesti kazdych 15min, medzi ty mi uz na 2x odisla zatka a bolesti prestali, uz asi 2hod ziadna kontrakcia. Pohyby citim, ale zvycajne zacne kopat neskor, ma taky rezim svoj uz, takze teraz akoby sa len otacala, kusok mi bolo aj ale a zase ma zacina boliet hlava, tlak ok, opuchy ziadne. Som 5 dni po termine, myslite, ze uz by som dnes mohla rodit? Prvy porod som mala uplne iny, takze so z toho trosku rozladena, dakujeeem za odpovede

bellybug
12. jan 2017

Osobne by som isla do nemocnice, aj keby falosny poplach, aspon sa ukludnis, ked budes vediet, ze je vsetko ok....ale osobne si myslim, ze ti porod zacal🙂 drzim palce🙂

bambuliacick
autor
12. jan 2017

Dakujem, len mi nejde do hlavy, ze prestali bolesti, mam obcasny stay, ale bez bolesti, je to normalne?

bellybug
12. jan 2017

ja cakam prvu bambulku, tak uprimne mozno nie som najlepsi radca, ale mala som hrozbu predcasneho a vtedy doktor v nemocnici povedal, ze radsej prist 10krat zbytocne ako raz neskoro. A on tiez napriklad povedal, ze kontrakcie mozu byt aj bezbolestne, aj nepravidelne a porod prebieha.Moze byt, ze si sa viac otvorila a teraz je pauza a potom sa to spusti rychlo.

3petka
12. jan 2017

Ahoj bolesti nemusis mat ale kontrakciu ano. Ja som tak mala. Ked sa prisli tesne pred porodom opytat ze ako kontrakcie tak ze cca kazdych 15 min. A ked sa pozrela sestricka na ten graf kde som bola napojena tak mi povedala ze nie moja mila kazde 3 minutky. Prisiel dr. Isla som na klistir a za 15 min som bola na sale.

chamomilllka
12. jan 2017

aj ja uz by som sla 🙂 Alebo ak si trufas a mas niekoho doma tak este jednu teplu sprchu ... len mne sa to po nej uz veeelmi rychlo rozbehlo.

bambuliacick
autor
12. jan 2017

Idem SI dat sprch a ak sa nerozbehne nic, tak sa pojdem dat skontrolovat, dam vediet potom ako som dopadla 😉

zuzadula
12. jan 2017

Ahoj, bolesť nemusí zákonite sprevádzať kontrakciu. To či porodíš ťažko povedať, stále to môžu byť poslíčkovia. pokiaľ ti neodtiekla voda, je to OK. Môžeš si dať ešte sprchu, vaňu, ak máš levandulový olej, tak si sprav aromaterapiu, uvoľni sa. Bolesť hlavy môže súvisieť s napätím a stresom a ten to všetko môže brzdiť. Rozbehnúť sa to môže v noci, vtedy telo reaguje inak. Zátka môže odchádzať postupne. Ale ria´d sa svojimi pocitmi, ak by si sa cítila istejšie v pôrodnici, treba sa ísť dať skontrolovať. Vždy môžeš odtiaľ na reverz odísť, ak by ťa chceli hospitalizovať. Držím prsty 🙂

lumma
12. jan 2017

Tak predsa si druhorodička môže sa to zrazu rozbehnúť veľmi rýchlo, že ani nestihneš dobehnúť do pôrodnice. Takže pre istotu tam choď kým je čas 🙂

bambuliacick
autor
12. jan 2017

No dievcata, tak uz zacali bolesti kazdych 8

chamomilllka
12. jan 2017

drziiiiim palce - nech to mas rychlo a hlavne dobre za sebou.... a zdravuckeho drobca v naruci 🙂 potom napis ako prebiehalo ;)

heregova
12. jan 2017

Drzim palceeee😘

bambuliacick
autor
12. jan 2017

Dakujeeem, napisem ❤

tomasko27
12. jan 2017

Asi nie ste zo Ziliny,lebo v Ziline v porodnici je teraz tak ze ked tam prides na monitor a si po termine tak tam ostavas a cakas na porod v nemocnici.Minuly rok v marci ked som rodila to tak bolo.

bambuliacick
autor
13. jan 2017

No tak som uz na svete, volam sa Nelka, narodila som sa 12.1. O 23. 40hod, mam 2330g 46cm, takze som na nedonoseneckom oddeleni a maminke strasne chybam, ale ja som silna a coskoro ma uz bude pevne drzkat v naruci ❤

heregova
13. jan 2017

@bambuliacick gratulujem a zelam vel zdravicka a nech ste co najskor spolu😘

ivankalaco
13. jan 2017

Gratulujem a želám veľa šťastíčka ❤

alchemilkazltozelena
13. jan 2017

@bambuliacick no moja zlata a coze tak malicko vazis ked maminka ta prenasala skoro tyzden 👶 to uz deti byvaju velkeee..drzte sa obe 💜

bambuliacick
autor
13. jan 2017

@alchemilkazltozelena no malinka ma razstep podnebia a pery, nizku vahu a tak cakame na vysledky, ale my to zvladneme ❤

zuzadula
14. jan 2017

@bambuliacick gratulujem prajem vsetko dobre, nech ste rychlo spolu🙂

nika_17
14. jan 2017

@bambuliacick mala bambulka 🙂 ale gratulujem a prajem vam vela zdravicka..

bambuliacick
autor
14. jan 2017

Dakujeme❤

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre