Ahojte,sú tu maminy ktoré sa nejak extra nepripravujú na pôrod? Myslím nejaké cvičenia, pred pôrodom . A tak .
A preco sa nechces pripravit,? Ja som vdaka priprave mala bezbolestny porod bez skrabanca.. ono..,nie je na skodu, ked vies do coho ides...
@mamamasama skúšala som ísť cvičiť no ,také cviky čo sme tam cvičili ..to denne nebeham a viac sa doma hýbem ako sme tam robili
Ja som necvicila vôbec kedze som sa bala aby som neporodila skor aj to koncom 38tt netusila som nic kedze z pôrodu som.mala veľký strach nechavala som co pride
🙋🏻♀️ Ja som to tiež nejako neriešila
Ja som sa vôbec nepripravila, a tu som 🙂 bez nástrihu, bez šitia. Telo vie čo robí. Vy mu len musíte pomôcť 🙂
nemam na mysli silove cvicenie, ale pripravu... skor psychicku...hypnoporod napr... aniball..
Neskutočné som sa tešila pri prvom a nechcel ísť von absolútne nič nepomáhalo , tak urobili mi sekciu 🤷
3 x bez prípravy
Ja som rodila 2 x a nepripravoval som sa ani raz
2x bez pripravy
Ja si myslím ze to je len dobrý marketing ktorý ano moze pomôcť k lepšiemu priebehu pôrodu, ale take srandy ako aniball a pod. vznikli max pred pár rokmi a dovtedy sa vždy rodilo bez prípravy, na poli, na zemi, v jaskyniach a ženy to zvládli 🙂
Nepripravovala som sa nijako pred obidvoma porodmi.
Hlásim sa, rovnako to nejak extra neriešim. Zabalím veci a budem čakať, čo ma neminie 🤗
tiez som rodila total bez pripravy 😁
Cvičila som jedine aniballom, žiadne iné cviky 🙂
Ja som bola na predporodnom kurze pri prvom tehotenstve. Necvicili sme tam, skor nas ucili ako dychat a pod. Dcera sa narodila o mesiac skor a sama na sebe som sa potom smiala, ako mi cela priprava bola na dve veci. Pri druhom som neriesila vobec nic. Syn sa narodil do 3 hodin od prvej kontrakcie, bez nastrihu. Teraz som tehotna a tiez sa neplanujem prioravovat specialne, sraci mi behanie okolo starsich deti. Dufam, ze vsetko prebehne ako pri druhom porode.
Ja som sa nijak nepripravovala a dobre som spravila,kedze som rodila nakoniec sekciou 😁
Ja rodim tak o týždeň- dva a keďže mám streptokoka tak aniball mi doktorka neodporúča takze nerobím nič 😂 skúšala som masírovať hrádzu ale to sa tiež teraz bojím kvôli tomu streptokokovi 🙈 jedine pijem caj z malinika, akože niežeby som tomu extra verila že mi to pomôže ale mám ho doma tak ho miniem aspoň 😂 ale momentálne som už vo fáze že hlavne nech porodim čo najskôr, už nech to je akékoľvek 😂
@izabela181 ja mám ešte 8tyzdnov ,dúfam že len toľko 😂tak držím palceky ♥️nech už je pri tebe baby .🙂
Ja som sa nie... a mam za sebou akitny cisarsky a prirodzeny...a zas bude prirodzeny...a nepripravujem sa
@izabela181 tak co ako to dopadlo?
Ani na jeden pôrod som sa nijako nepripravovala a zvládla som to bez problémov. Za mňa len výmysel modernej doby, porodíš aj bez cvičenia aj bez aniballa 😉
3x bez prípravy a keby nebol pri prvom pôrode splašeny pôrodník, čo automaticky robil nástrih každému, tak nemám ani jediný steh a to druhé a tretie dieťa mali cez 54cm a 4kg
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Hlásim sa 🙋