Betadine vodička po pôrode

2. júl 2020

Ahojte, má niekto skúsenosť s tým že po pôrode keď ste zašita zo spodu si môžte dva krát denne prikladať betadine vodičku aby sa rýchlejšie hojila rána? V nemocnici povedali že e len čistou vodou celý čas a obvodná doktorka gynekologicka ze kľudne betadine keďže ma to štípe, pichá, páli.

eliska13
2. júl 2020

Môžeš prečo by si nemohla?

lenka2710
2. júl 2020

Mne tiež povedali v pôrodnici, že len čistou vodou, ale ja som mala len 3 vnútorné stehy, kolegynka co ležala vedľa mňa, mala aj vonkajšie a jej to kazali sprejovat, mala nejaký sprej! Ja som mala tiež, lebo pri prvom som bola nastrihnuta, tak som si zobrala ale nepoužila, názov neviem, farbil tak na tyrkysovo, takže kľudne môžeš

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simca06022011
2. júl 2020

betadin nie je vodicka, je to dezinfekcia. Pouzitie neublizi, ale na rychlejsie hojenie asi nepomoze. Iba ak by sa ti to malo tendenciu zapalit atd..

spajky
2. júl 2020

Ja som po porode kad som yo.mala moc citlive davala betadine.priamo na.vlozku.skludnilo to belmi ranu a podla mna sa aj skor zhojilo

strapec
2. júl 2020

cicatridine sprej odporúčam, sú aj čipky pre vnútorné použitie

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre