Balónik verzus tabletky - vyvolanie pôrodu

21. máj 2024

ahojte,
neviete prosím pri akej otvorenosti už nedávajú balónik ale rovno tabletky ?
Viem že to záleží na indi stave rodičky a stavu krčka len sa chcem spýtať.. ja som na 1 cm cca týždeň otvorená a piatok nastupujem na vyvolávanie :/ vraj ten balónik sa dáva ak vôbec žena nie je otvorená..

luciaruz
21. máj 2024

Ja viem len za seba, rodila som 2 tyzdne dozadu. A teda mne davali balonik. Lebo som mala kŕčok totalne zavretý a ešte aj tvrdý, nepriepustny. A teda nepomohlo, isla som cisára.

andrejiik
21. máj 2024

Ja tiez som nebola otvorena v termine, tak som si robila naparku (3dni pred porodom, kazdy den) a zakoncila pohlavnym stykom a kontrakcie nabehli 😅

angeli121212
21. máj 2024

mne pri 1 cm dali balónik, to som sa otvorila asi na 4 cm ale nespustili sa kontrakcie, potom som mala oxytocinovy test tiež sa nič neudialo až mi dali prostaglandinovy čipok najskor jednu polku nič sa nedialo potom druhu a konečne som začala rodiť 😀

kiki68
21. máj 2024

Balonik davaju v kombi s prostaglandinom vacsinou. A potom uz je to o stasti. Ak to nejde, tak to nejde a krcok sa po baloniku stiahne. Ked to ide, tak to uz od par cm musi ist samo.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre