ahojte ...damy poculi ste o epine baloniku ktorym si cvicite vaginu tri tyzden pred porodom a ta sa vam potom pekne stahuje a roztahuje v priemere ako je decka hlavicka?je to vraj super mali to moje kamosky a naozaj sa doktori divili ani jednu netrebalo nastrihnut, ani z vnutra sa nenatrhli nic..krasne sa roztiahli...je to super az nato ze tostoji kolo 80 eur...neviete o niekom kto predava aj ked pouzite? zeny zvyknut to preddavat kolo 50eur aj menej
@nicka44 ako to tu uz fakt nikto nic nehlada a rovno zaklada diskusie???
412 stran si myslim, ze je dost na informacie, nie?
https://www.modrykonik.sk/forum/3-trimester/epi-no-balonik-2/
https://www.modrykonik.sk/forum/porod/balonik-epino-ano-ci-nie/
vsetky tie stranky som uz precitala🙂 davno len som chcela ci niekto nahodou nepredava lebo neviem ci 90eur dam no
no, ja som prodila bez nastrihu a sitia 3800g babo, prvorodicka, nemala som jedinu trhlinku ani z vnutra ani z vonka, sama som zisla zo stola, ja som kupila nove, stalo ma 150e, a nelutujem, ten pocit, hned sediet, zatialco ostne, sa aj na 3ti den iba suchcu s bolestami stoji za to,, mozes sa hned venovat babetku,, a maminkovskym povinostiam, v pohode dojcis, drzis a dvihas babo bez bolesti... ja si svoje nechavam pre pripadne dalsie babetko,,,, tu na MK na teme EPI-NO obcas baby ponukaju svoje na predaj po porode, skus sa popytat priamo tam,,,, a drzim palce, nas porod bol krasny, jeden z najkrajsich zazitkov vobec 😉 😉
@nicka44
@jezibosorka tak to je skvele..som netusila ze take nieco existuje.....nasla som za 35 eur a za 40 dve takze super🙂...dufam ze aj mne to pomoue a vyplati sa🙂
@nicka44 hej urcite, super vecicka, aj po psychickej stranke som si bola istejsia, lebo, ked dokazes vytlacit balonik velky ako hlavicka, tak dokazes aj babetko,,, keby si potrebovala s niecom poradit ohladom cvicenia, tak kludne napis, ked budem vediet poradit, tak poradim, mne to islo rychlo, ja som kupila aj preto drahsi, lebo som sa o tom dozvedela na poslednu chvilu, a nemala som cas, brala som prvy, ktory mi vyhodil google 😉
dakujem pekne🙂..si si stale nasadil kondom na to ci jak?a si natahovala kym sa dalo kym nebolelo ci ako?kazdy den?a ked si bola po porode uz tak nemali stre problemy v sexe?vies ze bola si roíztiahnuta abo co v pohode?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.