Ahojte neviem ci tu takato tema je uz: mam maleho este v nemocnici a cez vikend idemza nim na 3 dni kde ma prijmu aby mi ukazali ako sa o neho starat.Moja otazka je kolko ste boli v nemocnici vy a dali vam tam aj jest alebo ste si museli brat z domu?Proste rada by som vedela vsetky podrobosti.Dakujem Katka
aha dakujem ano ide o predcastne narodene ja budem na antolskej.
@veselavrba najlepsie asi bude, ak sa rovno ich spytas, ako to tam maju, ale predpokladam, ze tu stravu si budes musiet zabezpecit sama
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@veselavrba zrejme ide o predcasne narodene babo, ja som tak bola v Detskej fakultnej na Kramaroch (sice nie po porode, trosku neskor, ale boli sme na tom istom odd., kde su tieto deticky), a ubytko bolo zdarma, ale bez stravy, tu si musi kazda mama sama zabezpecit, na Kramaroch je jedalen, ale stravu si treba zaplatit vopred, a ked ide o vikend, tak to treba najneskor v piatok vybavit, inak je tam len jeden bufet otvoreny, inak vsetko zavrete