Bábo mám ešte v nemocnici a idem za ním. Čo potrebujem?

veselavrba
21. nov 2012

Ahojte neviem ci tu takato tema je uz: mam maleho este v nemocnici a cez vikend idemza nim na 3 dni kde ma prijmu aby mi ukazali ako sa o neho starat.Moja otazka je kolko ste boli v nemocnici vy a dali vam tam aj jest alebo ste si museli brat z domu?Proste rada by som vedela vsetky podrobosti.Dakujem Katka

liz_lemon
21. nov 2012

@veselavrba zrejme ide o predcasne narodene babo, ja som tak bola v Detskej fakultnej na Kramaroch (sice nie po porode, trosku neskor, ale boli sme na tom istom odd., kde su tieto deticky), a ubytko bolo zdarma, ale bez stravy, tu si musi kazda mama sama zabezpecit, na Kramaroch je jedalen, ale stravu si treba zaplatit vopred, a ked ide o vikend, tak to treba najneskor v piatok vybavit, inak je tam len jeden bufet otvoreny, inak vsetko zavrete

veselavrba
autor
21. nov 2012

aha dakujem ano ide o predcastne narodene ja budem na antolskej.

liz_lemon
21. nov 2012

@veselavrba najlepsie asi bude, ak sa rovno ich spytas, ako to tam maju, ale predpokladam, ze tu stravu si budes musiet zabezpecit sama

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre