Mamicky treto rodicky co myslite? Anibal ano nie? 😀
@dominika164 chcem vediet viac nazorov.ja som poctivo kazde 2 tehotenstva cvicila a aj tak nastrihy boli
Práveže som mala bez nástrihu ale ja používam aniball inco u mna je lepší než klasickí aniball
Mam sice len 1 porod za sebou,ale bez nastrihu a akychkolvek poraneni-cvicila som s aniballom…
Ja som prvé tehu cvičila a mala som jednu malú vnútornú odreninku. Druhé tehu som necvicila a nemala som žiadne zranenie, to isté tretie tehu, necvicila a bez zranenia. A všetky 3 pôrody samozrejme bez nastrihu
A to ešte dodám, že vôbec mi to cvičenie nešlo, bola som zaseknuta na 21cm veľmi dlho. Až tesne pred pôrodom to poskocilo, ale to už sú hormóny, všetko dole zmakne
Ja som to pri treťom flakala, mala som mykozy a teda porodne poranenia boli najväčšie, ale nebola to zas žiadna katastrofa.
Videla som inštruktážne video a teda bolo mi to hneď proti srsti. Zvládla som bez toho aj tretí pôrod a malá bola takmer 4-kilová.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Určite áno aj po pôrode ❤️