Prosim poradte mi, dnes pri prepustani z nemocnice nam doktorka povedala ze po necelych dvoch mesiacov mame ist na usg hlavicky a obliciek, do ambulancie pre rizikovych novorodencov... pritom po porode mi povedali ze maly je v poriadku, cely cas bol pri mne... aky moze byt dovod? strasne sa bojim ci je vsetko ok.
ahoj, aj my sme boli..a Maťko sa narodil uplne zdravy..neboj sa, je to normalne vysetrenie, a aj som bola rada, ze sme ho absolvovali a bolo vsetko v poriadku ..myslim, ze ho absolvuju vsetky babätka..absolvovala som to pri vsetkych detoch.. 😉..rodila som v KE v Sˇaci
Ak máš prepúšťaciu správu, prečítaj tam.. ak nemáš, pozriete sa na to spolu s obvodnou lekárkou malého a určite prídete na to, čo je dôvodom.. neplaš sa hned.. nie je to také neobvyklé 🙂
ja som musela ísť s malým na kontrolu sluchu po mesiaci.. pre úplnú blbosť.. že mali vtedy pokazený merací prístroj 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
preco si sa hned nepytala doktorky? 😕