ahojte.prosím vás aký silný ste mali menzes po šestonedelí?ja krvácam už tretí den a zdá sa mi velmi silný.je to normálne?
ahoj tak ja som mala prve mesiace straaasne silny menzes a hlavne ked som dvihla maleho z postielky alebo ho uspavala to zo mna valilo ako nic. ale po case sa to skludnilo.🙂
ja som prvy menazes dostala mesiac po porode 😀 bol strasne strasne silny a aj dost dlho trval,pripadalo mi to, ako pporodne krvacanie, ked som sa v noci zobudila ku malemu,normalne krv kvapkala pudom dole na zem, vsetko som mala rozmocene, a to som vlozku menila kazdu pol hodinu,,,, teraz pol roka po porode, mam 2hy den najsilnejsi, a ostatne sa uz da,,, a zase mam ju uz svojich 5 dni, ako pred tym, aj ked stale meska tyzden dva....
prvy menzes bol na 45 den od porodu (ak sa nemylim) a kooonecne bol normalny, takmer bezbolestny, poteraz presne na 28 den, a trva 5 dni a ani silny ani slaby.... som maximalne spokojna ako sa to upravilo 😉
prvý menzes som mala tiež velmi silný, aj ten další...a vlastne až doteraz, pri prehliadke mi našli polip na maternici...tak dr to silné krvácanie prisudila tomu...teraz čakám 2 cykly a idem k dr znovu...či sa polip vyplavil alebo ho musia odstránit
ahoj,ja som mala silny a aj sem tam dajaka zhustnuta sajrajtovica zomna vytiekla....ale uz som mala treti krat a je to ok....a dokonca...pred porodom som mavala neskutočne bolesti prvy den,a po porode pohoda,ani neviem,ze mam 🙂
velmi silny asi 3 cikly, aj zo mna isli take huste kusky a mala som aj velmi silne bolesti. Potom sa to upravilo.
ja som bola az 3 x zastavovat lebo to boli jatky skoro 2 tyzdnove.... 😠
no ten moj teda nic moc.... sice prisiel az sest mesiacov po porode (kojila som). ale bol velmi zvlastny. krvacanie menilo intenzitu, raz sa mi zdalo ze uz mizne a na dalsi den bolo strasne silne.... cele krvacanie trvalo 30 dni a skoncilo to kyretom, lebo som zacala masivne krvacat.
ale mozno to suviselo aj s komplikaciami co som mala po porode, tiez som krvacala silno a isla som na kyret v narkoze.
dalsi menszes po prvom bol uz normalny
Ja som kojila a prvý menzes sa dostavil až po 8mich mesiacoch a aj to len špinením. Dokonca sa to dobré 3 mesiace rozbiehalo kým som dostala klasický menzes, ale potom to nabralo na obrátkach a ten prvý, druhý deň som sa aj bála niekam chodiť. 😖
ja som po vsetkych porodoch dostala menzes akoby som ani nerodila..na cas a bez akychkolvek problemov.
1.MS bola presne 8 tyzdnov po porode a uplne normalna, aj dlzka aj intenzita, aj bolestivost
Ja som mala neskutocne silny som si musel aeste kupit este tie vlozky po porode tie obrovske a aj zes tie som pretiekla uz som bola s toho nestatna 😠 ale 3 menzes co mam tak uz sa to unormalnuje dokonca uz pouzivam normalne vlozky takze dufam ze to bude uz len a len lepsie 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
ja som mala tiez velmi silný...aj druhy a treti raz...potom som sla k doktorke na kontrolu a zistila, ze mam polyp a musi von. Prvy menzes moze byt silnejsi, ale ak sa ti to nezda, tak navstiv lekara.