Aký menzes ste mali po šestonedelí?

mirka00
13. jan 2012

ahojte.prosím vás aký silný ste mali menzes po šestonedelí?ja krvácam už tretí den a zdá sa mi velmi silný.je to normálne?

sisaha
13. jan 2012

ja som mala tiez velmi silný...aj druhy a treti raz...potom som sla k doktorke na kontrolu a zistila, ze mam polyp a musi von. Prvy menzes moze byt silnejsi, ale ak sa ti to nezda, tak navstiv lekara.

montinka
13. jan 2012

ahoj tak ja som mala prve mesiace straaasne silny menzes a hlavne ked som dvihla maleho z postielky alebo ho uspavala to zo mna valilo ako nic. ale po case sa to skludnilo.🙂

wham
13. jan 2012

ja som prvy menazes dostala mesiac po porode 😀 bol strasne strasne silny a aj dost dlho trval,pripadalo mi to, ako pporodne krvacanie, ked som sa v noci zobudila ku malemu,normalne krv kvapkala pudom dole na zem, vsetko som mala rozmocene, a to som vlozku menila kazdu pol hodinu,,,, teraz pol roka po porode, mam 2hy den najsilnejsi, a ostatne sa uz da,,, a zase mam ju uz svojich 5 dni, ako pred tym, aj ked stale meska tyzden dva....

lucka1987
16. jan 2012

prvy menzes bol na 45 den od porodu (ak sa nemylim) a kooonecne bol normalny, takmer bezbolestny, poteraz presne na 28 den, a trva 5 dni a ani silny ani slaby.... som maximalne spokojna ako sa to upravilo 😉

teress
16. jan 2012

prvý menzes som mala tiež velmi silný, aj ten další...a vlastne až doteraz, pri prehliadke mi našli polip na maternici...tak dr to silné krvácanie prisudila tomu...teraz čakám 2 cykly a idem k dr znovu...či sa polip vyplavil alebo ho musia odstránit

sea23
4. feb 2012

ahoj,ja som mala silny a aj sem tam dajaka zhustnuta sajrajtovica zomna vytiekla....ale uz som mala treti krat a je to ok....a dokonca...pred porodom som mavala neskutočne bolesti prvy den,a po porode pohoda,ani neviem,ze mam 🙂

bambinkaa
4. feb 2012

velmi silny asi 3 cikly, aj zo mna isli take huste kusky a mala som aj velmi silne bolesti. Potom sa to upravilo.

michaela80
4. feb 2012

ja som bola az 3 x zastavovat lebo to boli jatky skoro 2 tyzdnove.... 😠

happy8051
4. feb 2012

no ten moj teda nic moc.... sice prisiel az sest mesiacov po porode (kojila som). ale bol velmi zvlastny. krvacanie menilo intenzitu, raz sa mi zdalo ze uz mizne a na dalsi den bolo strasne silne.... cele krvacanie trvalo 30 dni a skoncilo to kyretom, lebo som zacala masivne krvacat.
ale mozno to suviselo aj s komplikaciami co som mala po porode, tiez som krvacala silno a isla som na kyret v narkoze.
dalsi menszes po prvom bol uz normalny

sssimi
4. feb 2012

Ja som kojila a prvý menzes sa dostavil až po 8mich mesiacoch a aj to len špinením. Dokonca sa to dobré 3 mesiace rozbiehalo kým som dostala klasický menzes, ale potom to nabralo na obrátkach a ten prvý, druhý deň som sa aj bála niekam chodiť. 😖

cmulinko
4. feb 2012

ja som po vsetkych porodoch dostala menzes akoby som ani nerodila..na cas a bez akychkolvek problemov.

zuzanockamt
4. feb 2012

1.MS bola presne 8 tyzdnov po porode a uplne normalna, aj dlzka aj intenzita, aj bolestivost

cervenakova
4. feb 2012

Ja som mala neskutocne silny som si musel aeste kupit este tie vlozky po porode tie obrovske a aj zes tie som pretiekla uz som bola s toho nestatna 😠 ale 3 menzes co mam tak uz sa to unormalnuje dokonca uz pouzivam normalne vlozky takze dufam ze to bude uz len a len lepsie 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre