Ja som dostala po šestonedelí menzes, trval necelý týždeň a bol taký ako som aj mávala predtým...(od teraz utorka po nedeľu) V pondelok to vyzeralo, že uplne skončil, ale v tom som začala opäť krvácať a stále aj krvácam, intenzívne a dosť silne, nestíham pomaly vložky meniť. Minula som ich za tieto dva dni tolko, čo som neminula za celý ten čas čo som mala menzes. Myslíte, že je to pokračovanie menzesu alebo čo to je?Môže byť, že teraz mi bude trvať aj dva týždne a viac? (pôrod som mala cisársky) Aký ste mali ten " prvý" menzes vy?
zavolaj doktorovi a porad sa s nim..ja som mala prvy menzes po porode silny a dlhy 20dni, potom tyzden pauza a prisiel dalsi a ten uz trval "len" tyzden a odvtedy je to pravidelne no zakazdym prve dni velmi silne
Chavierka, tiez som mala po nejakom slabsom odvare (to som ani nevedela ci je to ono) taky srasne silny ako Ty pises a trval 17 dni. Rodila som normalne. Tiez rozmyslam co s tym... asi pockam este 1 a ked bude takyto, pojdem za dr. Pred otehotnenim som dlho brala antikoncepcie, tak mozno sa teraz telo chce vyburit trochu.
Menstruacia po porode je vzdy silna - teda ta prva. Ved si predstav, ze tam bola placenta na stene maternice, ked sa odlupila, bola tam velka rana, ta sa sice zahojila - ale je tam akoby jazva - ked sa prvy raz bude zlupovat stielka maternice po porode - je to dost krvava zalezitost. Ja som mala prvu mrchu po porode po 11.5 mesiaci... a teda 8 dni a stalo to za to 😝
@chavierka - ten tyzden, co si mala "menstruaciu" - mohli byt kludne dozvuky sestonedelia - a to teraz moze byt prva menstruacia po porode. Je mi luto, ze si to tak priroda zmyslela, ze niektore zienky si tu krasnu dobu bez menstruacie vobec neuziju :(
Ja som dostala 1.menzes presne 7t po porode. Dlzka a intenzita presne rovnake, ako predtym. Len zasa sa mi skratili cykly a pomaly chodi kazde 3t, co ma hneva, a krvacam tak 4-5 dni.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ahoj ja som menzes dostala po polroku od porodu pri druhej pri prvej az po roku a bol taky isty ako som mavala .skus zavolat doktorke
Ja som druhu rodila tiez cisarskym a prvu normalne