Aký je váš menzes po pôrode?

anetka0915
5. máj 2014

Ahojte zeny ... chcem sa popytat som uz 3 mesiace po porode .... a mam uz 2 krat menzes ale to ako keby som mala ocistky proste teciem ako blazon bolesti nemam len mam nafuknute brusko ale je to hrozne .. ako ste boli na tom vy ?? viem je to moc imtimne ale sme zeny a nemame sa za co hambit 🙂 😉 dakujem za skusenosti 🙂

lulu369
5. máj 2014

Ahoj, aj čo sa týka menzesu po pôrode je to u každej iné...ja som po prvom pôrode dostala menzes až po 2 rokoch (presnejšie 12 dní ako som prestala dcérku kojiť, kojila som ju 2 roky). menzes som mala po pôrode kratší, menej bolestivý a celkom pravidelný cyklus (nebol síce 28 dňový, ale 31 - 33 dňový)...po druhom pôrode mi tiež prvýkrát prišiel až keď som prestala kojiť (syna som kojila 17 mesiacov) no v čase keď som už bola opäť tehotná...

monacanka
5. máj 2014

ahoj ja mam to iste co ty nafuknute brucho , bolesti pobrusku , taky menzes som nemala ani nepametam ,ale tak co uz zeny trpia cely zivot ,

bobika492009
6. máj 2014

Ja som menzes dostala tri mesiace po porode. A prekvapilo ma ze bol bez bolesti. Od puberty mam strasne bolesti (hlavne prvy den) , az na odpadnutie,bez tabletky som bola hotová . Po prvej dcerke mi to ostalo tiež. A teraz nič, a menzes mi trval asi iby styri dni. Uvidím čo bude na druhý mesiac.

natal9
6. máj 2014

Ja som dosatala hned na druhy mesiac ako som dokojila a to az 2krat za mediac tak uvidim co teraz bude

ivinka77
6. máj 2014

po obidvoch porodoch (cisarskym) ovela silnejsie krvacanie, aj dlhsie cca o den, dva ako predtym... mne Dr. povedal, ze je to vraj normalne... :(

renca910
6. máj 2014

tiez prve 2 od porodu bez bolesti len som silno krvacala celych 7 dni,potom dalsie razy to uz prislo aj so silnymi krcami no otras!teraz po roku je to uz lepsie,bolesti niesu take hrozne

romanettka
7. máj 2014

Skvelé mydielko pre bábätká, aj ich maminky:
Aloe je známa svojimi čistiacimi a zvlhčujúcimi vlastnosťami a pôsobí ako kondicionér, čo z nej robí dokonalý základ pre naše tekuté mydlo Aloe Hand & Face Soap. Je biologicky odbúrateľné, má regulované pH a nie je dráždivé, je dostatočne jemné na každodenné umývanie tváre, rúk alebo celého tela. Je v nádobke so šikovnou pumpičkou s jednoduchým používaním; tento príjemne voňajúci výrobok môžu používať všetci, dospelí i deti. Aloe Hand & Face Soap je bohaté, perleťové, zvlhčujúce mydlo na tvár a ruky s veľkým obsahom aloe. Vytvára bohatú penu, ktorá sa ľahko aplikuje a odstraňuje. Aloe Hand & Face Soap, zanecháva pokožku čistú s príjemným, hodvábne jemným pocitom, minimalizuje pritom podráždenia, ktoré sa môžu vyskytnúť pri niektorých tuhých mydlách.

• zloženie typu „žiadne slzy“
• zvlhčujúci čistiaci prostriedok
• jemný a nedráždi
• zásobník s pumpičkou

A ešte, maminky v období šestonedelia, to bude s potením dost silné, a pre dojčiace maminky aj náročnejsie, kedže sa nesmú deodoranty s alkoholom vsetko prechádza do mliecka tak ponukam zdravsiu alternatívu
Poďme na to zdravšie, prečo nevymeniť svoje veci ktoré dennodenne používame za zdravšiu variantu? Ja vám napríklad pár ponúkam ... Deodorant: Keď stúpa teplota a sme pod vplyvom stresu, je to ideálny prostriedok na zlepšenie sebadôvery, ktorý nám pomáha udržiavať pocit sviežosti od začiatku dňa. Tyčinka Aloe Ever-Shield Deodorant poskytuje účinnú celodennú ochranu proti pachu potu v podpazuší a môže sa aplikovať priamo po sprchovaní bez pocitu štípania. Táto jemná formula so stabilizovanou aloe vera neobsahuje žiadne drsné alebo škodlivé antiperspirantné hliníkové soli, ktoré sa nachádzajú v mnohých ďalších dezodorantoch dostupných na trhu. Hliník je toxický kov. Hlavné účinky priveľkého množstva hliníka sa prejavujú, ako sa zdá, na centrálnom nervovom systéme a v niektorých prípadoch je nadmerné množstvo hliníka v tele spojené s Alzheimerovou chorobou (t.j. presenilná demencia). Môže tiež narušiť hladinu vápnika v tele, pretože vplýva na činnosť prištítnej žľazy. Priveľa hormónu prištítnej žľazy môže viesť k vysokému obsahu vápnika v krvi, čo sa spája s bolesťami kostí, psychiatrickými symptómami a zápchou. Sme hrdí na to, že vám prinášame výrobok, ktorý eliminuje tieto riziká bez toho, aby sa znížila jeho kvalita. Praktický tvar umožňuje, aby ste Ever-Shield mohli použiť presne tam, kde treba. Vďaka špeciálnemu zloženiu deodorant ľahko kĺže po tele a nezanecháva škvrny na odeve. • bez alumíniových solí - prevencia rakoviny prsníka • nezanecháva škvrny na šatách • môže sa použiť priamo po holení a navoskovaní
Pre bližšie info IP

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre