ahojte zienky.chcela by som vediet,ci ma niekto skusenosti s olejom BI-OIL.vraj je dobry na strie.vopred dakujem za informacie
Ja som od zaciatku tehu minula uz asi 4. Poviem tak, ked sa vecer natriem kremom elastin q , alebo ako sa vola, citim taku blacnu pokozku este rano. Z bi oil taku skusenost nemam. Oba produkty striedam. Zatial strie nemam, ale neviem co pracuje lepsie...
Je super 🙂 mne sa urobili strie na zadku,stehnach a prsiach a to som sa mazala drahymi aj lacnymi kremami.Hned ako prisiel na trh som ho kupila ,strie su ovela krajsie,skoda ze ho nemali skor.
kde ste kupili bi-oil?
Ja mam pocit ze tu niekto propaguje bi- oil zakladanim otazok🙂) zartujem. Reklama je silna. strie nezmazete ani eucerinom za 4 eur ani bi- oilom za 10 eur. Je to smutne, ale je to tak.
Ja sa ním natierame 2 mesiace, strie sú menej viditeľné, nikdy sa ich nezbavim ale aspoň je to O trošku lepšie 🙂
A co na jazvicky, respektive hnede fliacky po vyrazkach ??? Myslite, alebo ma niekto skusenosti ci pomoze? aa PO AKEJ DOBE POUZIVANIA VAM POMOHOL?
Ja ho pouzivam na tvar cez 3 mesiace a je super. Mam citlivu zmiesanu plet a pigmentove skvrny, este uvidim co bude v lete ci naskacu nove 🙂
Najlepší!!!!! Nedám dopustiť, používala som ho od prvého tehu, používam doteraz (aj na tvár, mám veľmi suchú pokožku) 😵 po oboch tehotenstvách mi ostali iba dve maličké strie pod pupkom, inak bez, ja odporúčam všetkými 10-mi 😉
pri prvom tehotenstve som ešte Bi-Oil nepoznala, natierala som sa olejom Eucerin a Elastic Q a veru strie sa mi urobili hlavne na bruchu 😒 Pri druhom tehotenstve som začala používať Bi-Oil a neurobila sa mi ani jedna nová stria 😉 a tie staré sú trošku menej viditeľné 😉 používam ho aj teraz po pôrode a len jedno ľutujem, že som o ňom nevedela pred 6 timi rokmi ☹
ja ho kupujem zo stranky www.bio-olej.sk, maju ho vo vsetkych velkostiach
Mne ho priniesla svagrina z Quataru, ked u nas o nom nebolo ani chyrovat a natierala som si s nim brusko, prsia a boky vzdy po sprche asi od 4 mesiaca tehu a ani jednu striu nemam. Krasne vonia a dobre sa vstrebava, oni jo tam pouzivaju na hojenie opalenia po slniecku. 😀
tak teraz neviem .... ja mam bi-oil ale na linku od @snookerclub2 je bio-oil ... aky je v tom rozdiel ???
Ahojte, mne nosi kamaratka za super cenu bio oil z afriky. Tiež som sledovala ked mi ho priniesla aky je rozdiel medzi Bio oil a Bi oil ale prisla som iba na to ze ide keď ide o výrobok ktorý ma na škatulke už popis v slovenčine je to Bi- oil .
🙂 Inak myslím že je to to isté. Ja som s ním velmi spokojna, a taktiež aj moja mamina mala pigmentové škvrny a pri dennom používaní jej veľmi pekne vybledli.
Ak by ste mali záujem dajte vedieť a viem vám posunúť za lepšiu cenu ako sa predáva tu. 😉
Bi-Oil úžasný, dokonalý, famózny doma takmer večne minutý a zásoby si robím v Nemecku kde je cena o dosť ina 😎
ja som v tehotenstve pouzivala krem proti striam od Bepanthenu a pomahal mi aj zmiernit napatie pokozky lebo super hydratuje
Bio oil nieje to iste ako Bi oil.
Bi Oil je značka oleja. Používam ho od zaciatku tehu. Čakám dvojičky som v 34tt a žiadne strie zatial nemam tak dufam ze uz sa neurobia.
strie udajne nezmiznu uplne, jedine casom vyblednu - som citala..., preto by som skor riesila ich prevenciu ako nasledne s nimi "bojovala" bi oil by som skor pouzivala na jazvy, proti striam som ja osobne pouzivala bepanthen krem, oleje mi prisli velmi mastne a rychlo sa minali, krem vydrzal dlho, nemastil a krasne hydratoval napnutu kozu na brusku a prsiach.
takže moja skúsenotť Be Oil : používala som ho od 3 mesiaca tehotenstva a bruško som mala úplne v pohode (dovtedy som používala kokosový olej ale strašne ma z neho svrbelo bruško). Od 7 mesiaca mi žiaľ už ani Be Oil nepomohol, bruško mi rástlo asi príliš rýchlo dopredu a teda koža rýchlo popraskala a mám nepekné trošku dofialova strie. Takže je to asi individuálne - priberanie, možno genetika, celková starostlivosť, ... 🙂 ale budem ho používať aj naďalej - zaujíma ma či sa strie aspoň zmiernia alebo vyblednú 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Je prijemny, rychlo sa vstrebe. Ci je naozaj zazracny na strie posudit neviem, lebo ziadnu nemam 😀
V prvom tehotenstve som pouzivala telove mlieko a ziadna stria, v druhom Bi-Oil a tiez ziadna stria...
Ale minimalne v reklame tvrdia, ze je super 😉
Ja som si ho kupila v akcii, a este stale ho mam. V zime, ked mavam suchsiu pokozku ho hadam miniem 😉